UUTTA!

3.10.2017

Telinevoimisteluryhmä Pojille (7-10v.) alkaen ma 9.10.

 

RaJun telinevoimistelun harrasteryhmät ovat tällä syyskaudella pyörähtäneet käyntiin  tyttöjen ja poikien yhteisinä tunteina kuten Freegymissä ja Parkourissa.

Poikien telinevoimistelutunnille on kuitenkin ollut paljon kysyntää ja nyt toiveidenne mukaan ensi viikolla, maanantaina 9.10. se starttaa =)

Tule mukaan – ilmoittautumaan pääset RaJun jäsenrekisterissä

 

 

Paikka:
Kerttulan liikuntahalli, voimistelusali

Aika:
Maanantaisin klo 16.30-17.30

Ohjaajina Nina Litja, Silja Vähä-Eskeli & Fanny Hansen

Alennettu kausihinta 70e (sis. syyskauden jäsenmaksun 20e)

 

 

Telinevoimistelu parantaa liikkuvuutta ja voimaa – harjoittaa kivasti koko kroppaa.  Jos et ole harrastanut telinevoimistelua aiemmin, ei hätää – mukaan vaan! Ohjaajat neuvovat ja avustavat liikkeissä kunkin taitojen ja toiveiden mukaan.

Haaveiletko ketteristä ja vauhdikkaista volteista, leuanvedoista, käsilläkävelystä - Kuinka hienolta näyttäisikään Futismatsissa volttituuletus kun pallo sujahtaa maaliin? 

Tunnin aluksi lämmitellään lihakset vetreiksi, venytellään ja tehdään lihasvoimaa. Aloitetaan perusliikkeistä ja siirrytään sitten oman taitotason mukaan vaativampiin liikkeisiin. Käsiseisonnat, puolivoltteja eteen ja taakse ja sitten vaikka arabialaisesta takaperinvoltti, kaikki on mahdollista!

Kaveri kainaloon ja porukalla voimistelusalille!