Valmennusryhmiin mahtuu vielä uusia Jumppareita

12.1.2018

Raision Jumpparien kevätkausi starttasi viime maanantaina ja ilmoittautuminen on käynyt hyvin vilkkaana. Haluamme muistuttaa, että myös lajien taito-ja valmennusryhmiin mahtuu vielä uusia innokkaita Jumppareita

Raision Jumppareissa on mahdollisuus harrastaa monia voimistelulajeja myös kilpatasolla. Lapsille ja nuorille on tarjolla taitoryhmiä / alkeisvalmennusta joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, telinevoimistelussa sekä kilpa-aerobicissa ja tanssissa. Kaikkiin ryhmiin otetaan mukaan lisää uusia, innostuneita, tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneita Jumppareita.

Vuonna 2018 panostetaan laadukkaiden harrastajille suunnattujen perustuntien ohella yhä pontevammin alkeis- ja kilpavalmennuksen laadun kehittämiseen. Kaikissa seuran kilpalajeissa lisätään seuran sisäistä valmennusyhteistyötä niin lajien sisällä kuin niiden välilläkin. Tyttöjen telinevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa Raision Jumpparit toimii paikallisena kasvattajaseurana, ja tarjoaa näissä lajeissa polun huippuvalmennuksen piiriin yhteistyössä Pyrkivä Gymnasticsin (telinevoimistelu) ja Turun Liikuntaseuran (rytminen voimistelu) kanssa. Showtanssin kilpavalmennusta kehitetään seuran omana toimintana. Joukkuevoimistelussa tiivistä yhteystyötä tehdään Naantalin Voimistelijoiden kanssa. Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän kehittämistä jatketaan edelleen, ja sen rinnalla aloitetaan myös kilpa-aerobicvalmennuksen kehittäminen. Seuran tavoitteena on saavuttaa jälleen tulevaisuudessa kansallista menestystä näissä lajeissa. RaJun kilpalajeihin pääset tutustumaan täältä.

Kaikilla taito-ja valmennusryhmien sekä -joukkueiden voimistelijoilla on perusmaksuna kausimaksu ja jäsenmaksu yht. 110€. Perusmaksu sisältää max. yhden taito- tai alkeisvalmennuskerran sekä rajattoman mahdollisuuden osallistua harrastetunneille. Valmennusryhmille/joukkueille maksut perustuvat järjestettyjen viikkoharjoituskertojen määrään. 
Valmennusryhmien kausimaksut RaJussa.

 

Raision Jumppareissa pyrimme toimimaan esimerkkinä siinä, että emme lisää perheiden harrastuskustannuksia millään turhilla menoerillä varsinkaan hyvin alkuvaiheissa uraa. Kilpaharrastuksessa tulee toki lisäkustannuksia esimerkiksi kilpailulisenssistä, kilpailu-/esiintymispuvuista, varusteista ja välineistä, kilpailumatkoista sekä mahdollisista leireistä. Kuluista voi jutella lajivastaavien tai valmentajien kanssa tarkemmin.

 

Kilparyhmistä saa lisätietoa lajivastaavilta, yhteystiedot löytyvät rekrykirjeistä, jotka löydät täältä ikäryhmittäin.

 

Hyvässä seurassa on ilo liikkua ®

 

Kuvassa JV Minelle