Tapahtumainfoa

12.4.2018

Kevätnäytös torstaina 19.4. klo 18 alkaen Kerttulan liikuntahallilla

 

Tervetuloa ihastelemaan kevätnäytöstä, jolloin Liisan ihmeellistä tarinaa ovat teille kertomassa kaikkien RaJun kevätkauden harraste-, taito- ja valmennusryhmien voimistelijat. Lisäksi luvassa on kurkistuksia kesällä Turussa järjestettävän voimistelun suurtapahtuma Gymnaestradan kenttäohjelmiin!

 

Lippuja myydään näytöspäivänä Kerttulan liikuntahallin ovelta. Ennakkolipun voit hankkia myös kenraalinäytöksen yhteydessä maanantaina 16.4. Ammattikoulun salilta klo 18-19.30.  

Lippujen hinnat:
-aikuiset 10€
-lapset (7-17 v.) 5€
-alle 7 v. maksutta

Näytöksessä käy maksuvälineenä käteinen. 

 

Aulasta löytyy narikka, jossa maksu on omantunnon mukaan. Reipas talkooväki on järjestänyt käyttöönne 5 kahvilaa, joista kaksi on salissa. Aulassa olevat kaksi kahvilaa ja 1. salin kahvio aukeavat klo 17.15. Salissa on myös lasten oma herkkupiste sekä touhunurkka, jossa on kivaa puuhaa perheen pienimmille. Yläkatsomon ja 3. salin kahvio ovat auki väliajalla. Näytöksen kesto väliaikoineen on noin kaksi tuntia.

 

Näytöstiimi on lähettänyt ohjaajille ja valmentajille kevätnäytöksen kolmannen infokirjeen. Jokaisen ryhmän vastuuohjaaja infoaa omaa ryhmäänsä mm. kenraaleista, saapumisajoista, pukuhuoneista, talkootehtävistä, näytöksen kulusta yms.

 

Jumpparit tuodaan liikuntahalliin takaoven kautta, josta myös vanhemmat voivat ostaa näytöslippunsa.  Lipunoston jälkeen vanhemmat siirtyvät ulkokautta pääovelle, jossa he menevät ennakkolippujonoon. Lipunmyyntipisteitä on 3, joista 1 on siis takaovella ja 2 etuovella. Näiden lisäksi on ennakkolippujono, joka sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä.

 

 

Vanhemmat infoavat ohjaajia, mikäli lapsi esiintyy useammassa kuin yhdessä ohjelmassa. Ohjaajat sopivat vanhemman kanssa, miten siirrot hoidetaan. Seura kuitenkin suosittelee, että ohjaajat hoitavat siirron ja vanhemmat saavat seurata koko näytöksen katsomosta.

 

 

***

 

Reilun, Reippaan ja Riemukkaan seuramme 30-vuotishistoriikki on nyt tutustuttavissa ja tilattavissa hintaan 20€/kpl RaJu-standilta.  Samalla voit myös tilata itsellesi aiempien näytösten videotallenteen. Tikulta löytyy vuoden 2017 juhlanäytöksen lisäksi myös historian siipien havinaa 10-,15-,20- ja 25-v. juhlanäytöstallenteiden muodossa. Tallenteita voi tilata hintaan 35e kpl tai 95e/3kpl. Tallenteiden toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Videotuotannosta vastaa NES Media.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

RaJun 30v. historiikki