Raision Jumpparien 30-vuotishistoriikki on nyt valmis

10.5.2018

"Kerran Jumppari, aina Jumppari" ei ainoastaan kuvaa menneitä tapahtumia, vaan myös sitä sydämen paloa, jolla RaJun henkeä on nostatettu vuosien saatossa. Se sukeltaa niihin tunteisiin, joita liikkuminen ja liikuttaminen on sytyttänyt jumppareissa ja touhukkaissa tunneilla, kisoissa, esiintymismatkoilla ja muissa yhteisissä hankkeissa.

Historiikin avulla seuran elinvoimaisesta nykytilasta saa pintaraapaisua paljon syvemmän käsityksen. RaJun kasvuvoima piilee toiminnan juurevuudessa ja vahvoissa arvoissa. RaJussa uskotaan yhteisen tekemisen voimaan ja kaikki ovat aidosti tervetulleita mukaan. RaJun henkeä kuvaa ajatus "arvostusta saa arvostamalla toisia".

Historiikin on toimittanut Raision palkittu kotiseutuhistorijoitsija Altti koivisto. Hän on haastatellut kirjaa varten useita kymmeniä RaJun entisiä ja nykyisiä jäseniä. Historiikin kirjoitukseen ovat osallistuneet myös monet RaJun seuratouhukkaat, sisarseurat ja yhteistyökumppanit.

Reilun, Reippaan ja Riemukkaan seuramme historiikki on nyt tilattavissa hintaan 20e / kpl. Tilauksia otetaan vastaan vielä 20.5. asti osoitteessa toimisto@raisionjumpparit.fi

Kuvassa Raision Jumpparien 30-vuotisen historian ensimmäinen ja menestyksekkäin joukkuevoimistelujoukkue Kerttulan liikuntahallin avajaistilaisuudessa seuran perustamisvuonna 1987. Joukkue valittiin myöhemmin Raision vuoden joukkueeksi ja joukkueen valmentaja Riitta Salospohja vuoden valmentajaksi. Joukkueessa voimisteli mm. kolme Raision Jumpparien myöhempää puheenjohtajaa: Sanna Innola, Elina Mäntymäki ja Tuuli Salospohja.” Kuvaaja: Taisto Laiho.