Gymnaestrada 2018

 

Voimistelun Suomi Gymnaestrada

-suurtapahtuma on kesän 2018 kohokohta!

Raision Jumpparit haluaa tarjota kaikille jäsenilleen mahdollisuuden osallistua
Turussa 7.–10.6. järjestettävään Voimistelun Suomi Gymnaestrada voimistelun suurtapahtumaan. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille voimistelun ystäville ja haluamme juuri SINUT mukaan!

Turun keskusta-alueelle levittyvään tapahtumaan odotetaan 10.000 osallistujaa eri puolilta Suomea sekä tuhansia katsojia, jotka saapuvat nauttimaan henkeäsalpaavista näytöksistä ja mahtavasta tunnelmasta. Lukuisten näytösten lisäksi ohjelmassa on mm. temppuilua ja lajikokeiluja, jumppaa, kilpailuja, 70. Voimistelupäivät sekä Voimistelun ja Tanssin Lumo-tapahtuma. Tapahtuman aikana alueella järjestetään myös monipuolista iltaohjelmaa. Ohjaajille ja seuratyöntekijöille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin ja workshopeihin.  

 

Raision Jumppareiden tavoitteena on tarjota kaikille jäsenilleen mahdollisuuden osallistua tähän ikimuistoiseen tapahtumaan. Tavoitteena on osallistua niin näytöksiin ja kilpailuihin kuin tapahtuman pääjuhlaan sunnuntaina 10.6.2018. Pääjuhla, johon osallistuu voimistelijoita ja tanssijoita ympäri Suomen, koostuu kymmenestä näyttävästä kenttäohjelmasta, joita seuramme Gymnaestrada-ohjaajat opettavat osallistujille.

 

Raision Jumpparit osallistuu seuraaviin pääjuhlan ohjelmanumeroihin:

 

 • Tahdon tietää kaiken, perheliikuntaohjelma 1–6-vuotiaille (1 aikuinen+ max 2 lasta), omat osuudet alle kouluikäisille ja voimistelua aloitteleville lapsille
   
 • Valon leikki, helppo voimistelukoulu-ohjelma 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille
   
 • Salaperäinen labyrintti, haastavampi voimistelukoulu-ohjelma yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille
   
 • #oonhyväjustnäin, tanssiohjelma yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille
   
 • Elämän voima, tanssillisen voimistelun ohjelma aikuisille

 

Kenttäohjelmiin toivotaan paljon innokkaita osallistujia ja esiintymään ovat tervetulleita kaikenikäiset seuramme jäsenet. Harjoitukset alkavat Vaisaaren koululla sunnuntaina 8.10. seuraavasti:

 

klo 12–13      Valon leikki, ohjaajana Essi Ahokoski

klo 13–14      Elämän voima, ohjaajina Elina Mäntymäki ja Marja Laakso-Mutikainen

klo 14–15.30 #oonhyväjustnäin, ohjaajina Meiju Vuorela ja Ronja Lehmuskoski

klo 15–16.15 Salaperäinen labyrintti, ohjaajana Maria Vuorinen

 

Tahdon tietää kaiken -ryhmä aloittaa harjoittelun Raision Lukiolla
lauantaina 4.11. klo 10-11, ohjaajana toimii Anna Ahokoski

 

Gymnaestrada-harjoituksia järjestetään syksyllä ja keväällä noin kerran viikossa. Ryhmiin voi ilmoittautua 8.10. alkaen saapumalla paikalle ensimmäisiin harjoituksiin, ja sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 12.11. mennessä omalle Gymnaestrada-ohjaajalle. Osallistuminen viikoittaisille harjoitustunneille on Raision Jumppareiden kausimaksun maksaneille veloituksetonta. Tapahtumaan osallistumiseen tarvitaan kuitenkin osallistujapassi, jolla pääsee esiintymään ja kilpailemaan sekä katsomaan mm. Voimistelupäiviä, Lumo-finaalia sekä hallinäytöksiä.

 

Osallistujapassi, 4 päivää, torstaista sunnuntaihin

Aikuiset                                                             94 €
Nuoret (7–16-vuotiaat)                                   75 €
Lapset (alle 7-vuotiaat)                                   45 €

 

HUOM! Koska sunnuntaille ei myydä yhden päivän lippuja, on kaikkien kenttäohjelmiin osallistuvien ostettava neljän päivän passi.

 

Ohjelmanumeroiden esiintymisasut tilataan jo marraskuussa, ja ne tulevat kustantamaan noin 30–70 €.

 

Lisätietoa tapahtumasta saa tapahtuman verkkosivuilta http://gymnaestrada.fi, kaikilta ohjaajilta sekä seuramme Gymnaestrada-yhteyshenkilöltä Elina Mäntymäeltä (0503424340, mantymaki.elina@gmail.com).

 

 

Lähde mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan, 
kesän 2018 suurimpaan voimistelutapahtumaan
yhdessä Raision Jumppareiden kanssa!