Kausimaksu

Rekisteröidy Jäsentieto-käyttäjäksi
tai jos olet jo rekisteröitynyt,
Kirjaudu sisään Jäsentieto-palveluun

 

Yleistä ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen koskee kaikkia, nykyisiä ja uusia jäseniä.
Ilmoittautumisella pystyt varaamaan oman paikkasi tunnilta, ja näin varmistamaan pääsysi mukaan toivomallesi tunnille. Jos tunti, jolle haluat mukaan on jäsenrekisterissä täynnä, kannattaa ajantasainen tilanne vielä varmistaa, kts. yhteystiedot.
Jotta tunnit eivät täyttyisi varauksista, ethän varaa paikkaa tunneilta turhaan vaan annat vapaan paikan muiden käyttöön. Peruutukset tulee tehdä seuramme yhteyshenkilön kautta. Peruutus tulee tehdä siitäkin syystä, että tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun. Raision Jumpparit siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi.  Katso lisätietoja peruuttamisesta.

Voit osallistua vaikka kaikille kausimaksusi oikeuttamille tunneille. Tunnit täyttyvät nopeasti kauden alussa, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Ilmoittautuminen tehdään netissä Jäsentieto-palvelun kautta. Emme ota vastaan puhelimella tai sähköpostilla saapuvia ilmoittautumisia.

Liikuntaryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee jäsenrekisteriin rekisteröitynyt huoltaja. 

1. Rekisteröidy ensin

Ilmoittautuaksesi tunneille sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Jäsentieto-palveluumme. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, siirry Jäsentietoon rekisteröimään itsesi käyttäjäksi.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Raision Jumppareiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään Raision Jumppareiden jäseneksi.
Tulemalla liikkumaan kanssamme hyväksyt seuramme pelisäännöt. Tutustuthan seuramme yhteisiin pelisääntöihin nettisivuillamme.

2. Kirjaudu sisään ja ilmoittaudu

Jos olet jo rekisteröitynyt Jäsentiedon käyttäjä, kirjaudu sisään ja voit suoraan ilmoittautua alkavalle kaudelle ja haluamallesi tunnille.

Jos kysyttävää rekisteröitymiseen tai ilmoittautumiseen liittyen, esimerkiksi kadonneen salasanan tapauksessa, otathan yhteyttä!

3. Lapsen ilmoittaminen

HUOM!! Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, joten alaikäinen tarvitsee huoltajansa suostumuksen (käytännössä nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tai huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi lapset alakäyttäjiksi.

Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitset ilmoitettavan lapsen nimen ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

4. Laskutus

Jäsentieto-palvelu luo Ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti laskun ko. kaudelta ilmoittamaasi sähköpostiin. Muulloin, paitsi ennen kauden alkua ilmoittautuneiden kohdalla laskun eräpäivä määräytyy kahden viikon (14pv.) päähän ilmoittautumisesta. Ennen kauden alkua ilmoittautuneiden laskun eräpäivä on viikko kauden alun jälkeen. Raision Jumpparit ry. tarkastaa maksamattomat laskut kausittain ja toimittaa ne perintätoimiston hoidettavaksi.

Uutta: Jumppamaksut voi maksaa halutessaan jo heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta tai pankkikortilla.  Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti samaan tapaan kuin ennenkin, mutta uutena ominaisuutena laskun alareunaan ilmestyy laatikko, jossa lukee "siirry maksamaan".  Tätä klikkaamalla avautuu uuteen ikkunaan verkkopankkien tunnukset ja sieltä voi jatkaa suoraan laskun maksamiseen.  Tervetuloa mukaan liikkumaan reippaaseen seuraamme!