Ajankohtaista

Uusimmat uutiset löydät etusivulta. Täällä näet tulevat tapahtumat ja pääset lukemaan seuran tiedotteita.

Poikkeukset aikataulussa:


KORONAVIRUS - TIEDOTE 9.4.2021

Alakouluikäisten ja alle kouluikäisten seuratoiminta jatkuu ensi viikolla, ma 12. huhtikuuta 2021


Raision Jumpparien hallitus on eilen torstaina 8.4.2021 päättänyt käynnistää KAIKKI alakouluikäisten tunnit rajoituksin ensi maanantaina 12.4. Seura ottaa käyttöön Nimenhuuto-sovelluksen tulevan viikonlopun aikana. Sovelluksen avulla ohjaajat seuraavat tarkasti, että toimimme 10 hengen henkilörajoituksen mukaisesti. Ohjaajat tulevat lähettämään vanhemmille linkin, jonka avulla vanhempi voi ilmoittaa lapsensa jatkossa tunneille läsnä olevaksi. Mikäli 10 hengen rajoitus on täyttynyt, ei tunnille voi ilmoittautua, tällöin on odotettava uutta mahdollisuutta seuraavaan viikkoon. Ilmoittautumisessa on oltava siis ripeä. Ensiviikon tunneille ilmoittautuminen aukeaa viikonlopun aikana, pyydämmekin ystävällisesti vanhempia seuraamaan sähköpostia tästä syystä.

Ohjaajia tulemme infoamaan ja ohjeistamaan tämän päivän aikana.

Mikäli oma lapsi sairastuu tai jostain muusta syystä EI ilmoittautumisesta huolimatta pääsekään osallistumaan tunnille, on tämä ilmoitettava viipymättä sovelluksen kautta tai mikäli tämä ei onnistu, suoraan ohjaajalle. Näin seuraava jonossa oleva lapsi mahtuu sisään. Elämme poikkeusaikoja ja tämä vaatii malttia meiltä jokaiselta, haluamme taata jokaiselle mahdollisuuden harrastaa, turvallisuudesta tinkimättä.

Yläkouluikäisten perustunnit on keskeytetty ainakin 13.4. asti. Raision pandemiaryhmä kokoontuu tuona päivänä ja tiedotamme jatkosta niin pian kuin mahdollista. Perheliikunta, aikuisten ryhmäliikunta ja valmennus ovat edelleen keskeytettynä Suomen hallituksen määräyksestä. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme niin Suomen hallituksen, paikallisen aluehallintoviraston (AVIn) kuin lajiliittomme ohjeistusten mukaisesti.

Tilanteesta johtuen toimistomme palvelee rajoitetusti maanantaista keskiviikkoon to 22.4.2021 alkaen.


Toimistomme ollessa suljettuna 15.4. iltaan asti lisätietoja antaa

Raision Jumpparien puolesta,

Teija Koskinen, puheenjohtaja, p. 040 3558 908, puheenjohtaja(a)raisionjumpparit.fi

Raision Jumpparit seuraa tilannetta ja tiedottaa jäseniään aiheesta tarpeen vaatiessa.