Ajankohtaista

Uusimmat uutiset löydät etusivulta. Täällä näet tulevat tapahtumat ja pääset lukemaan seuran tiedotteita.


Meidän kevät 2021

11.1.-9.5.2021

Lasten ja nuorten sekä perheiden kevätkausi alkaa liikuntasaleilla 11.1.2021. Kevään ryhmäliikunta starttaa etänä RaJun Facessa.


Ilmoittautuminen kevätkauden tunneille on käynnissä

- ryhmäliikunta

- lasten harrastetunnit

- perheliikunta

Poikkeukset aikataulussa:

KORONAVIRUS – TIEDOTE 8.1.2021

VSSHPn ja Raision kaupungin pandemiajohtoryhmät ovat jälleen kokoontuneet päivittämään tilannetta ja vaikka tilanne Turun seudulla on tilastojen mukaan menossa parempaan suuntaan, näyttäytyy se kokonaisuutena edelleen huonona. Edelleen ollaan leviämisvaiheessa ja jokaisen on tärkeää välttää kontakteja ja huolehtia henkilökohtaisista toimista turvavälien, kasvomaskien, käsihygienian ja oireilun suhteen.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, Raision liikunta- ja nuorisopalvelujen toiminnassa pidetään nykyiset rajoitukset voimassa vielä ainakin sunnuntaihin 24.1. saakka. Rajoitukset ohjaavat niin yhdistysten kuin yksityistenkin tahojen toimintaa ja näin ollen ryhmäliikuntatoimintaa liikuntasaleilla ei valitettavasti päästä aloittamaan aiempien suunnitelmien mukaisesti, vaan vasta aikaisintaan 24.1. Rajoitukset koskevat myös yli 20-vuotiaiden valmennustoimintaa. Raision Jumpparit haluaa tilanteesta huolimatta tarjota jäsenilleen reipasta ja riemukasta liikettä ja on päättänyt aloittaa ryhmäliikunnan kevätkauden etänä.

Seurana tarjoamme osaavien ohjaajiemme avustukselle mahdollisuuksia hyvän mielen tehokkaaseen kotitreeniin. Raision Jumpparit on perustanut facebook-ryhmän, jossa ohjaajamme julkaisevat treenejä käyttöönne. Treenit alkavat pyöriä jälleen ensi viikolla, liity ryhmään ja tule mukaan treenaamaan Raision Jumpparien ryhmäliikuntatuntien etätreenit. Luvassa on monipuolinen tarjonta kotona helposti toteutettavia treenejä. Päivitämme ensimmäisen viikon aikataulun RaJun someen.

Iloksemme lasten ja nuorten, sekä perheliikunnan harrastustoiminta päästään aloittamaan suunnitellusti 11.1. Paikkoja tunneille on tarjolla rajoitetusti ja ilmoittautuminen on nyt aktiivista. Lasten ja nuorten sekä perheliikunnan kevätkausi alkaa ensi viikolla seuraavin rajoituksin: toiminta tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Seuraavat toimintaohjeistukset ovat yhä voimassa https://www.raisionjumpparit.fi/ajankohtaista/koronaohjeistus-11_2020/

Raision Jumpparit toivoo kaikkien toimintaansa osallistuvien noudattavan koronaohjeistuksia, jotta harrastaminen on kaikille turvallista ja turhilta altistumisilta vältytään. Toimintaohjeistukset koskevat lastenryhmissä myös saattajia/ hakijoita. Liikuntapaikoille tullaan vain terveenä! Edellytämme kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä liikuntapaikoilla liikuttaessa (aulatilat, pukuhuoneet jne). Pue jumppavaatteet päälle jo kotona ja vältä turhaa oleskelua pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa. Pienten lasten saattajia kehotamme ystävällisesti ja reippaasti siirtymään ulos raikkaaseen ulkoilmaan, suosittelemme esim. pientä reipasta kävelylenkkiä jumppapaikan lähimaastossa. Liikuntapaikoille ei voi jäädä odottamaan!

Raision Jumpparit toimii vastuullisesti ja ohjeistusten mukaan. Seuraavan kerran saamme tilannepäivityksen tiistaina 12.1. Salitoimintamme on tauolla niin kauan kuin niin on määrätty, sillä meille jäseniemme ja ohjaajiemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Raision Jumpparit seuraa tilannetta ja tiedottaa jäseniään aiheesta tarpeen vaatiessa.


Lisätietoa aiheesta:
VSSHPn sivuilta: https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx  
THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19


Ystävällisin terveisin,

Raision Jumpparit

KORONAVIRUS - ohjeistus 

KORONAVIRUS - tiedote

KORONAVIRUS - TIEDOTE 25.3.2020

KORONAVIRUS - TIEDOTE 12.2.2020

– seuratoimintamme tauolla su 29. maaliskuuta iltaan asti

Raision Jumpparien hallitus on tänä iltana (12.3.) päättänyt keskeyttää valmennus- ja ohjaustoimintansa seuraavien 14 päivän ajaksi. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL:n) ja lajiliittomme ohjeistusten mukaisesti, mikäli näiden ohjeistusten perusteella voimme turvallisin mielin jatkaa toimintaamme 2 viikon tauon jälkeen, jatkuu ohjaus- ja valmennustoiminta normaalisti maanantaina 30.3.2020.

Tiedote kokonaisuudessaan: