Ajankohtaista

Uusimmat uutiset löydät etusivulta. Täällä näet tulevat tapahtumat ja pääset lukemaan seuran tiedotteita.

SYYSKAUSI 2020

Syyskauden lukujärjestys julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa elokuun aikana. Seuraa ilmoitteluamme ja hyppää mukaan 31.8.2020 starttaavalle syyskaudelle!

Mukaan valmennustiimeihin voit lähteä sinulle sopivimmalla panoksella, esim. 1x/vko tai vastuuvalmentajaksi suuremmallakin viikkotuntimäärällä. RaJu tarjoaa kokemuksensa ja osaamisensa lisäksi laji- ja valmennustiimien sekä lajiosaajiensa tuen. Raision Jumpparien palkkiotaso on verrattaen korkea. Liikunnan ohjaukseen ja valmentamiseen liittyvät koulutukset katsotaan eduksi, mutta seura myös kouluttaa ja perehdyttää toimintaansa ja ohjaa osallistumaan mm. Voimisteluliiton laadukkaisiin ja monipuolisiin koulutuksiin ja koulutuskokonaisuuksiin.

Raision Jumppareissa joukkuevoimistelu on kuulunut lajikirjoon seuran perustamisesta saakka. Vuoden 2019 syksyllä lanseerattiin joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmä, joka ohjaa ja tukee valmennustoimintaa lajin sisällä. Mm. valmennusryhmien toiminnasta, ikäkausivalmennuksen rakenteesta ja periaatteista löydät lisää tietoa täältä.
Sinustako RaJun Nuorisoagentti? 


Kesäduuni 2020

Nuorten kesäduunihaku on sulkeutunut. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille upeista ja mielenkiintoisista hakemuksista, Olemme teihin kaikkii yhteydessä kun olemme saaneet käytyä kaikki hakemukset läpi ja pääsemme valintaprosessissa eteenpäin. Kiitos, ja aurinkoista kevättä! 
/ Raision Jumpparit


Raision Jumpparit tarjoaa kesäduunia NUORISOAGENTILLE ajalla 1.6.-12.6.2020!

Kesäduunia voi hakea 15-17 vuotta täyttänyt nuori (täyttänyt 15 vuotta 31.5.2020 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2020)

Haku RaJun Nuorisoagentiksi on käynnissä 19.4.2020 asti.


Lisää tietoa kesäduunista löydät tästä
#kesäduuniOPnpiikkiin
KORONAVIRUS - TIEDOTE 25.3.2020

KORONAVIRUS - TIEDOTE 12.2.2020

– seuratoimintamme tauolla su 29. maaliskuuta iltaan asti

Raision Jumpparien hallitus on tänä iltana (12.3.) päättänyt keskeyttää valmennus- ja ohjaustoimintansa seuraavien 14 päivän ajaksi. Seuraamme tilannetta tarkasti ja toimimme Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL:n) ja lajiliittomme ohjeistusten mukaisesti, mikäli näiden ohjeistusten perusteella voimme turvallisin mielin jatkaa toimintaamme 2 viikon tauon jälkeen, jatkuu ohjaus- ja valmennustoiminta normaalisti maanantaina 30.3.2020.

Tiedote kokonaisuudessaan:

Poikkeukset aikataulussa: