Kesäduuni 2020

Nuorten kesäduunihaku on sulkeutunut. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille upeista ja mielenkiintoisista hakemuksista, Kiitos, ja aurinkoista kesää! 
/ Raision Jumpparit
Raision Jumpparit on jälleen riemulla mukana OP:n kesäduunikampanjassa ja tarjoaa duunia NUORISOAGENTILLE ajalle 1.6.-12.6.2020

Kesäduunia voi hakea 15-17 vuotta täyttänyt nuori (täyttänyt 15 vuotta 31.5.2020 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2020).

Haku RaJun Nuorisoagentiksi on käynnissä 19.4.2020 asti.


Raision Jumpparien nuorisoagenttina saat olla mukana suunnittelemassa liikunnallista toimintaa nuorille ja tehdä myös hieman salapoliisintyötä selvittääksesi tulevia trendejä ja potentiaalisia liikkujanuoria. Toivomme agentin tuovan uutta ja fressiä näkökulmaa, miten nuoret saadaan innostettua mukaan liikkumaan, millaisia sporttisia toimintoja nuoret kaipaavat arkeensa? Seuratoiminnassa yhtenä suurimpana valttina on yhteisöllisyys, miten yhteisöllisyyttä saataisiin hyödynnettyä enemmän nuorten mukaan innostamisessa? yms.

Reipas ja innokas olemus, sosiaalisuus ja helposti tarttuva myötäinto, liikkumaan kannustava riemukkuus sekä sosiaalisen median hanskaaminen katsotaan agentin eduiksi. Oletko etsimämme?

Kesäduuni ajoittuu ajalle 1.6.-12.6.2020. Raision Jumpparit seuraa koronavirustilanteen etenemistä ja ottaa huomioon mahdollisesti pidempäänkin jatkuvat poikkeusolot. Nuorisoagentin on mahdollista työskennellä myös etänä, etäyhteyksillä.


***

Tutustuthan Tähtiseuraamme huolellisesti, täällä RaJun netissä ja soaiaalisessa mediassa (instagram, facebook, youtube)

Raision Jumpparit on innovatiivinen ja aktiivinen seura, joka tekee toiminnallista ja luovaa yhteistyötä useiden lähialueiden toimijoiden kanssa. Tarjolla on runsas kattaus laadukasta harrasteliikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille eri lajeissa, esim. Freegym, breikki, parkour, baletti, cheerleading, perheliikunta sekä ryhmäliikunta. Seuran kilpalajeja ovat joukkuevoimistelu, telinevoimistelu, tanssi, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic.

Jäsenmäärältään (reilu 1330) Raision Jumpparit on Raision suurin urheiluseura ja Suomen Voimisteluliiton 17. suurin seura. Raision Jumpparit on valittu Olympiakomitean lasten ja nuorten, sekä aikuisten liikunnan Tähtiseuraksi ja saanut erityistä tunnustusta ja huomiota mm. edelläkävijän roolistaan, seuran hyvistä sisäisistä käytänteistä sekä palkitsemiskulttuurista ja yhteistyökyvystä. Vuonna 2019 Raision Jumpparien upea työ palkittiin Olympiakomitean valtakunnallisella Vuoden lasten liikunnan Tähtiseura-palkinnolla. Palkinnon sanoin ”Raision Jumpparit on seura, joka edistää esimerkillisellä tavalla lasten ja nuorten toimintaa. Seuran toiminta mahdollistaa lapsille monipuolisen ja innostavan harrastamisen, kustannukset eivät ole este harrastamiselle ja seura on yhteistyöhaluinen toimintaympäristön muiden toimijoiden kanssa. Raision Jumpparit valittiin vuoden 2017 valtakunnallisen urheilugaalan vuoden urheiluseuraäänestyksen finalistiviisikkoon. Raision Jumpparit panostaa nyt ja tulevaisuudessa toimintansa kehittämisessä vahvasti nuoriin ja näkee suurta potentiaalia nuorten innostamisessa mukaan seuratyöhön.

***

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää meille sähköpostiin toiminnanjohtaja@raisionjumpparit.fi

Haastattelua varten sovimme puhelun, videoyhteyden tai muun vastaavan etäyhteyden.

Ohjeita hakemuksen tekoon täältäToivotamme sinulle reippautta kesätyön hakuun ja aurinkoista kevättä,
/ Raision Jumpparit 

#kesäduuniOPnpiikkiin