Valmennusryhmä

Raision Jumppareissa rytmisen voimistelun kilpailutoimintaa on kahdessa eri ryhmässä. Oletko valmis valtaamaan kilpailuareenan ja hurmaamaan yleisön?!


Diona 

Ryhmään kuuluu 13 voimistelijaa, jotka ovat syntyneet 2007-2012 väliltä. Voimistelijat ovat treenanneet rytmistä voimistelua useammasta vuodesta puoleen vuoteen. Diona harjoittelee ryhmänä 3 kertaa viikossa, josta yksi toteutetaan yhdessä Ruskon Naisvoimistelun kanssa Ruskolla. Ryhmässä voimistelijat käyvät Stara-tapahtumissa sekä yksilönä luokkakilpailuissa ja välinekilpailuissa. Dionan voimistelijat osallistuvat seuran näytöksiin ja innostuksen mukaan myös esiintymisiin eri tapahtumissa. Ryhmää vastuuv valmentaa Krista Pennanen lisäksi ohjaustiimiin kuuluu Camilla Vänttinen, Alisa Huhtala, Ilona Saanisto, Jaana Ristimäki ja Ilona Joento.

Ofelia

Vuoden 2018 syksyllä yhdistettiin rytmisen ryhmät Gloria ja Flex, ja uuden ryhmän nimeksi päätettiin Ofelia. Ofeliassa voimistelevat tytöt ovat 2003-2006-syntyneitä ja ovat harrastaneet rytmistä voimistelua kahdesta seitsemään vuoteen. Ryhmä treenaa kolme kertaa viikossa, ja voimistelijat osallistuvat rytmisen voimistelun välinekisoihin. Yksi treenikerta järjestetään Ruskolla yhteistyössä Ruskon Naisvoimistelijoiden kanssa treeniolosuhteiden parantamiseksi. Tytöt kilpailevat yksilöinä. Osa Ofelian voimistelijoista toimii myös Dionassa ja harrasteryhmissä apuohjaajina.