Mukaan valmennusryhmään?

Joukkuevoimistelu on Suomen suosituin voimistelulaji. Raision Jumpparien joukkuevoimistelun 7-12-vuotiaiden valmennusryhmiin (yhteensä viisi valmennusryhmää) otetaan mukaan uusia voimistelijoita. Olisiko sinun lapsesi kiinnostunut joukkuevoimistelusta? Raision Jumpparien 8-10-vuotiaiden sarjassa kilpailevan Solina Minin suoritus näytti tältä 23.4.2022 Helsingissä järjestetyssä PNV Cupissa:
https://www.youtube.com/watch?v=6q6kevC109A

Joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin marraskuussa 2021 Helsingissä, missä suomalaisjoukkueet nappasivat yhteensä kolme mitalia. Oheisesta linkistä löydät lajin huippusuorituksen tutustuttavaksi. https://yle.fi/urheilu/3-12197411

Raision Jumppareissa joukkuevoimisteluvalmennusta toteutetaan tavoitteellisesti mutta lapsilähtöisesti. Valmennuksen varhaisvaiheessa keskitytään erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen, ketteryyteen ja hyvään suorituspuhtauteen. Harjoitusohjelma suunnitellaan lasten fyysiset herkkyyskaudet huomioiden, ja valmennuksessa huomioidaan alusta alkaen lasten osallisuus. Treenien tärkein tavoite on sytyttää lapsissa innostusta voimistelua ja uuden opettelua kohtaan. Treeneissä harjoitellaan keskittyneesti, mutta liikunnan ja uuden oppimisen ilo on silti aina tärkeintä! 

Solina-ikäluokan (2012-2011-syntyneet) vastuuvalmentajana toimii Raision Jumpparien joukkuvoimistelun lajivastaava Tuuli Salospohja. Valmennustiimiin kuuluvat myös ammattivalmentaja Essi Huhto, baletinopettaja Jenni Honkamaa sekä valmentajat Kristiina Vanhanen, Tessa Malkavaara, Janita Ahola, Julia Rihko ja Sara Saari. Pisara-ikäluokan (2014-2013-syntyneet) vastuuvalmentajina toimivat Ilona Suominen ja Oona Katunpää. Tiimiin kuuluvat myös Aurora Hietikko ja Anni Arvela. (Molempiin ikäluokkiin on tulossa vielä myös lisää valmentajia, joiden nimet selviävät kesän aikana.)

Kokeilukerta valmennusryhmiin järjestetään keskiviikkona 25.5.2022 klo 17.15-18.45 Kerttulan liikuntahallissa. 

Lisätietoa saat Tuulilta (puh. 0404184674 / tuuli.salospohja@hotmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ )


Tervetuloa kokeilemaan!