Mukaan valmennusryhmään?

Joukkuevoimistelu on Suomen suosituin voimistelulaji. Raision Jumpparien joukkuevoimistelun Solina-ikäluokan (2012-2010) valmennusryhmiin otetaan mukaan uusia lapsia. Olisiko sinun lapsesi kiinnostunut joukkuevoimistelusta? 

Joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailut järjestettiin juuri Helsingissä, missä suomalaisjoukkueet nappasivat yhteensä kolme mitalia. Oheisesta linkistä löydät lajin huippusuorituksen tutustuttavaksi. https://yle.fi/urheilu/3-12197411

Tältä taas näyttää 8-10-vuotiaiden voimistelijoiden kansallisesti korkeatasoinen suoritus:
https://www.youtube.com/watch?v=jeNeTJAHDeE

Raision Jumppareissa joukkuevoimisteluvalmennusta toteutetaan tavoitteellisesti mutta lapsilähtöisesti. Valmennuksen varhaisvaiheessa keskitytään erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen, ketteryyteen ja hyvään suorituspuhtauteen. Harjoitusohjelma suunnitellaan lasten fyysiset herkkyyskaudet huomioiden, ja valmennuksessa huomioidaan alusta alkaen lasten osallisuus. Treenien tärkein tavoite on sytyttää lapsissa innostusta voimistelua ja uuden opettelua kohtaan. Treeneissä harjoitellaan keskittyneesti, mutta liikunnan ja uuden oppimisen ilo on silti aina tärkeintä! 

Solina-ikäluokan vastuuvalmentajina toimivat osaavat, kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat Tuuli Salospohja ja Kristiina Vanhanen. Vastuuvalmentajien lisäksi tiimiin kuuluvat ammattivalmentaja Essi Huhto, baletinopettaja Jenni Honkamaa sekä valmentajat Tessa Malkavaara, Janita Ahola, Julia Rihko, Sara Saari, Senja Aaltonen ja Tytti Teinilä. 

Kokeilukerta valmennusryhmiin järjestetään keskiviikkona 1.12.2021 klo 17-19 Kerttulan liikuntahallissa. 

Lisää tietoa saat Tuulilta (puh. 0404184674 / tuuli.salospohja@hotmail.com), jolle voit myös ilmoittaa lapsesi ennakkoon mukaan kokeilutreeneihin.