Mukaan valmennusryhmään?

Raision Jumpparien joukkuevoimistelun valmennusryhmiin (Solina-ikäluokka, 2012-2010-syntyneet, Pisara-ikäluokka 2014-2012-syntyneet) otetaan mukaan uusia lapsia. Olisiko sinun lapsesi kiinnostunut joukkuevoimistelusta? Alla pari huippuesimerkkiä lajista:

Tältä näyttää Olarin Voimistelijoiden edustusjoukkueen OVO Teamin suoritus SM-kisoissa Turussa viime toukokuussa:
https://youtu.be/PlgFk-M4_Qc

Tältä taas näyttää 8-10-vuotiaiden voimistelijoiden kansallisesti korkeatasoinen suoritus:
https://www.youtube.com/watch?v=jeNeTJAHDeE

Valmennusta toteutetaan tavoitteellisesti mutta lapsilähtöisesti. Valmennuksen varhaisvaiheessa keskitytään erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen, ketteryyteen ja hyvään suorituspuhtauteen. Harjoitusohjelma suunnitellaan lasten fyysiset herkkyyskaudet huomioiden, ja valmennuksessa huomioidaan alusta alkaen lasten osallisuus. Treenien tärkein tavoite on sytyttää lapsissa innostusta voimistelua ja uuden opettelua kohtaan. Treeneissä harjoitellaan keskittyneesti, mutta liikunnan ja uuden oppimisen ilo on silti aina tärkeintä! Solinan kaikki kokoonpanot osallistuvat syyskaudella 2021-2022 8-10-vuotiaiden kilpailuihin, Pisaran voimistelijat aloittelevat kilpailemista ensi kaudella.

Solina-ikäluokan vastuuvalmentajina toimivat osaavat, kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat Tuuli Salospohja ja Kristiina Vanhanen. Vastuuvalmentajien lisäksi tiimiin kuuluvat ammattivalmentaja Essi Huhto sekä Tessa Malkavaara, Janita Ahola, Julia Rihko ja Eva Inginen. Pisara-ikäluokan vastuuvalmentajina toimivat Elli Aho, Oona Katunpää, Ilona Suominen ja Aurora Hietikko.