Mukaan valmennusryhmään?

Raision Jumpparien joukkuevoimistelun valmennusryhmiin otetaan mukaan uusia 2012-2011-syntyneitä tyttöjä. Olisiko sinun tyttäresi kiinnostunut joukkuevoimistelusta? Alla pari huippuesimerkkiä lajista:

Tältä näyttää Olarin Voimistelijoiden edustusjoukkueen OVO Teamin suoritus SM-kisoissa Turussa viime toukokuussa:

https://youtu.be/PlgFk-M4_Qc

Tältä taas näyttää 8-10-vuotiaiden tyttöjen kansallisesti korkeatasoinen suoritus: https://www.youtube.com/watch?v=jeNeTJAHDeE

Syyskuussa alkavalla kaudella 2019-2020 2012-2011-syntyneiden tyttöjen ikäluokasta muodostetaan kolme kokoonpanoa. Solina H (treenit ma + joukkuevoimistelun tai muun voimistelulajin perustunti) ja Solina K (treenit ti ja su + joukkuevoimistelun tai muun voimistelulajin perustunti + baletti) esiintyvät tulevalla kaudella Raision Jumpparien upeissa näytöksissä ja alueellisissa Stara-tapahtumissa. Team Solina (treenit ti, ke ja su + baletti) osallistuu keväällä 2020 ensi kertaa myös 8-10-vuotiaiden kisoihin.

Valmennusta toteutetaan tavoitteellisesti mutta lapsilähtöisesti. Kaudella 2019-2020 keskitytään erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen, ketteryyteen ja hyvään suorituspuhtauteen. Harjoitusohjelma suunnitellaan lasten fyysiset herkkyyskaudet huomioiden, ja valmennuksessa huomioidaan alusta alkaen lasten osallisuus. Treenien tärkein tavoite on sytyttää lapsissa innostusta voimistelua ja uuden opettelua kohtaan. Treeneissä pyritään harjoittelemaan keskittyneesti, mutta liikunnan ilo on silti aina läsnä harjoitussalilla - se kun on kilpailuihinkin tähtäävän harjoittelun tärkein voimavara pitkällä tähtäimellä!

2012-2011 ikäluokan vastuuvalmentajina toimivat Sallamari Karvonen ja Tuuli Salospohja. Sallamari on liikunnanopettaja, jolla on paljon menestyksekästä kokemusta valmentamisesta. Hän on toiminut mm. huippuseura Tapanilan Erän valmennuskoordinaattorina ja valmentaa tälläkin hetkellä myös Turun Pyrkivän ja Lahjan Tyttöjen SM-sarjassa kilpailevaa yhteistyöjoukkuetta. Myös Tuulilla on taustallaan pitkä ja menestyksekäs valmennus- ja kilpaura useissa voimistelulajeissa. Valmennustiimiin kuuluvat tulevalla kaudella myös liikunnanopettaja ja entinen KV-tason huippuvoimistelija Kristiina Vanhanen, SM-tason huippuvoimistelijat Tessa Malkavaara ja Janita Ahola sekä Laura Palonen, Carolina Sundholm, Ilona Suominen ja Anni Arvela.

Ota yhteyttä Tuuliin (0404184674 / tuuli.salospohja@hotmail.com) kysyäksesi lisätietoja, ja sopiaksesi, milloin sinun tyttäresi voisi tulla mukaan treeneihin kokeilemaan, miltä joukkuevoimistelun harjoittelu tuntuu!

Aurinkoisin jumppaterveisin,

Raision Jumpparit