Urheiluseura

Raision Jumpparit

Raision Jumpparit on reilu, reipas ja riemukas raisiolainen urheiluseura. Seuran toiminnan tarkoituksena on lisätä liikunnan harrastamista ja sen tuottamaa iloa lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden keskuudessa monin eri tavoin ja tavoittein. Raision Jumpparit järjestää monipuolisia ja laadukkaita harraste- ja kuntoliikuntatunteja jäsenistölleen ja muille seuran tuottamasta toiminnasta kiinnostuneille.

Seura tarjoaa polun myös kilpaurheilun pariin useissa voimistelulajeissa: joukkuevoimistelussa, telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, kilpa-aerobicissa ja tanssissa. Raision Jumppareissa on ilo liikkua, kasvaa, oppia ja menestyä - niin harrastajana, kilpailijana, ohjaajana ja valmentajana kuin myös muissa seuran tehtävissä.

Kevätkauden 2014 päätteeksi järjestetyllä seuratouhukkaiden ns. timantinhiontaristeilyllä tehtiin tilannearvio siitä, millainen seura Raision Jumpparit on. Tuolloin seuraa kuvattiin näin:

  • Vahva ja rohkea edelläkävijä paikallisesti, tunnettu myös alueellisesti
  • Laadukkaaksi tunnustettu harrastetoiminta – Sinettiseura, Priima-sertifikaatti
  • Myönteinen ja yhteisöllinen ilmapiiri – innokkaat ja sitoutuneet seuratouhukkaat

Samalla määriteltiin visio vuodelle 2022:

  • Vahva ja rohkea edelläkävijä alueellisesti, tunnettu myös valtakunnallisesti
  • Vetovoimainen ja laadukas seura harraste- ja kilpailutoiminnassa
  • Kilpaillaan vähintään kahdessa lajissa SM-tasolla
  • Myönteinen ja yhteisöllinen ilmapiiri – innokkaat ja sitoutuneet seuratouhukkaat

Raision Jumpparien toimintaa ohjaavat arvot ovat reiluus, reippaus ja riemukkuus. Alla on kuvattu tarkemmin sitä, mitä näillä arvoilla Raision Jumppareissa tarkoitetaan.

RaJu on REILU: Raision Jumpparin toimintaa ohjaavat yhdessä sovitut pelisäännöt. Pelisäännöt on laadittu niin kaikille seuran jäsenille yhteisesti, kuin myös ohjaajille ja valmentajille sekä kilpavalmennuksessa mukana oleville ryhmille erikseen. Pelisäännöissä keskeisiä arvoja ovat lapsuuden kunnioittaminen, tasavertaisuus ja urheilullisuus. Seuratouhukkaiden vapaaehtoinen ja ansiokas työ huomioidaan mm. kiittämällä, palkitsemalla ja tarjoamalla erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia.

RaJu on REIPAS: Raision Jumpparit tarttuu tämän päivän suureen kysymykseen, koko kansan liialliseen liikkumattomuuteen, reippain ottein: RaJu tarjoaa ennen muuta hauskaa ja monipuolista yhdessä tekemistä liikunnan keinoin koko perheelle ilman sen kummempia kommervenkkejä! Liikunnan pariin tuleminen on helppoa ja kaikille avointa, ryhmissä on aina henkistä tilaa uusille tulokkaille.

RaJu on RIEMUKAS: Liikunnan ilo on keskeisin arvo koko Raision Jumpparien toiminnassa. Ilman iloa liikunta on tyhjää eikä jaksa innostaa pitkään. Tosissaan tekeminen ei tarkoita ryppyotsaisuutta!