Näin tuet seuran toimintaa

Haluatko olla mukana tukemassa arvokasta terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa edistävää seuratoimintaa? Tältä sivulta löydät vaihtoehtoja toimintamme tukemiseksi, joista voit valita sinulle parhaiten sopivimmat. 

Arvostamme tukeasi, oli se sitten suuri tai pienempi. 

Miten?

1. Sponsoroi toimintaa
Sponsorit ovat seuratoiminnalle tänä päivänä tärkeämpiä kuin ikinä. Voit sponsoroida koko seuran toimintaa tai kohdistaa sponsorointisi jollekin joukkueelle/ryhmälle tai hankkeelle, esim. Akatemiatoiminta. Sponsoroija saa halutessaan oman somenäkyvyyden esim. yrityksensä logolla linkattuna RaJun sosiaalisen median kanaviin. Sponsoriksi pääset helposti ottamalla yhteyttä RaJun toimistolle

2. Liity kannatusjäseneksi
Maksa kausittain 20 euron suuruinen jäsenmaksu tai vuosittain 40 euroa. Liittyminen on helppoa maksamalla 20 euroa/40 euroa Raision Jumpparien tilille FI17 57169020 0799 06. Laita viestikenttään mukaan nimesi ja muut tiedot halutessasi.

3. Rekisteröidy Turun Osuuskaupan seurabonusrekisteriin
Raision Jumpparit on valittu mukaan TOK:n seurabonusjärjestelmään. TOK maksaa RaJussa mukana olevien asiakasomistajaperheiden vuosittain kerryttämästä bonussummasta seurabonusta RaJulle. Tämä ei tietystikään vähennä asiakasomistajien omia bonuksia vaan on TOKin tarjoama lisäbonus seuralle. Ilmoittaudu ja tue seuraasi helposti: www.tokseurabonus.fi.

4. Kun myyt asuntoa, tee se Kiinteistömaailma Verson kautta
Kiinteistömaailma Turku Humalistonkatu | Verso Kiinteistöt Oy Lkv maksaa myyjän nimeämän joukkueen tilille lyhentämättömänä 200€,  kun asunto laitetaan myyntiin. Tilaa kotikäynti ja keskustele välittäjän kanssa lisää: puh. 050 5587 222 tai turku.humalistonkatu@kiinteistomaailma.fi. Tutustu Kiinteistömaailmaan täällä.

5. Tilaa terveellisiä marjoja
Raision Jumpparien yksi hienoista yhteistyökumppaneista on suomalainen marjainnovaatio Roberts Berrie. Berrie on marjoja juotavassa muodossa ja kätevä tapa nauttia marjakaudesta monipuolisesti ympäri vuoden.  Roberts Berrie- tuotteita voi tilata Roberts Berrien nettikaupasta.

Tilauksesi kokonaissummasta Roberts Berrie ohjaa 10% kumppaninsa eli Raision Jumpparien toimintaan. Merkitse tilauksesi kampanjakoodiksi RAJU. 

6. Aktivoi OmaUrheilu OmaMehiläisessä
OmaUrheilu -yhteistyöstä kertyy bonusta Raision Jumppareille. Jokainen Raision Jumppareiden jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää markkinointibonusta seuran kassaan. Markkinointibonuksen takaamiseksi seuran jäsenien ja heidän perheenjäsentensä tulee aktivoida OmaUrheilu Mehiläisen sovelluksessa. Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet Mehiläisen sivuilta  ja tästä.

7. Tarjoa lapselle tai nuorelle ilmainen harrastuskausi / vapaaoppilaspaikka
Voit tukea vapaaoppilaspaikkatoimintaamme lahjoittamalla lapselle tai nuorelle harrastusmaksun suuruisen summan, jonka avulla hän pääsee kauden aikana osallistumaan harrastukseensa. Lisää vapaaoppilaspaikkatoiminnasta löydät tästä.

8. Tule mukaan toimintaan! 
Otamme toimintaamme aina mukaan hyviä tyyppejä ja hyviä ideoita ja mielipiteitä. Voit tulla mukaan osallistumaan esim. tapahtumiin, kisajärjestelyihin, tiimeihin, hankkeisiin yms. seuratoiminta kaipaa apua, mm. kahvilatoiminnassa, järjestyksenvalvonnassa yms. Ilmoittaudu mukaan rekrytointisivustomme kautta, tästä

Raision Jumpparit järjestää reipasta ja laadukasta liikuntaa kaikenikäisille, joten tule mukaan tarjoamillemme monipuolisille ja riemukkaille tunneille. Kauden aikataulut ja hinnat näet tästä.


Raision Jumpparit on kiitollinen tuestasi!