Kesäjumpat 2020

Aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kesän ryhmäliikuntatunnit sekä lasten ja perheiden tunnit käynnistyvät 1.6. Ilmoittautumaan pääset jäsenrekisterimme kautta.

Huomioithan, että tällä kertaa aikuisten ja nuorten ryhmäliikuntatunneille tulee ilmoittautua jokaiselle harjoituskerralle erikseen.

Lasten ja perheiden tunneille ilmoittaudutaan yhdellä kerralla ryhmän kaikille tunneille. Ilmoitathan aikuisen ja lapsen samaan perhetemppuiluryhmään.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten ethän tee turhia varauksia. Ilmoitathan mahdollisesta peruutuksesta heti sen ilmettyä osoitteeseen toimisto@raisionjumpparit.fi

Ulkotunnit jumpataan raikkaassa ulkoilmassa säällä kuin säällä. Erillistä jumppakorttia et tarvitse tällä kertaa millekään tunnille, vaan ohjaajat tarkistavat jäsenrekisteristä tunnille ilmoittautuneet.

Tarjoamme tunnit ilmaiseksi kaikille kevätkaudelle 2020 osallistuneille, jotka ovat myös maksuvelvoitteensa hoitaneet. Muille koko kesän tarjonnan hinta on 40e. 

Tee kesän paras päätös ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Tuntikuvaukset näet tästä

Muutoksia aikatauluun:

2.7. ei ole Zumbaa

Tästä löydät tulostettavan version aikataulusta:


Koronatiedote Kesälle  (25.5.2020)

Raision Jumpparit aloittaa kesäjumpat 1.6.2020 alkaen. Myös valmennustoimintaa siirretään sisätiloihin.

Kesäjumpissa kuten myös valmennustoiminnassa toimitaan annettujen ohjeistusten ja linjausten mukaisesti. Raision Jumpparit sitoutuvat Olympiakomitean kirjaamiin yhteisiin linjauksiin, joita myös Voimisteluliitto on ollut mukana rakentamassa.

  • Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä.
  • Harjoituksissa tulisi pitää 1-2 metrin turvavälit kaikessa mahdollisessa, kontaktia vain niissä harjoituksen osissa, missä se on välttämätöntä.
  • Harjoitustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsihygieniaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.
  • Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.