RYHMÄLIIKUNTA

Syyskausi 2021 30.8.–12.12.2021

Meidän syksy tarjoaa upean ja monipuolisen liikuntalukkarin osaavien ja pidettyjen ohjaajien laadukkaassa  ja turvallisessa ohjauksessa. Syksyllä ryhmäliikuntatunteja järjestetään RaJun uudella salilla Tasalanaukio vitosen 3. kerroksen RaJulassa, Ihalan koululla, Kerttulan liikuntahallilla sekä Kerttulan ulkoilumaastossa. 

Ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu kaikille aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. 

Ryhmäliikuntatunnit Raisiossa

Aikataulua päivitetään vielä, muutokset ovat mahdollisia.

Ma klo 17.15–18.20, RaJula 
Paritanssi, ohjaajana Antonio Romanov

Ma klo 19.30–20.05, Kerttula 
Porrastreeni, ohjaajana Kaisa Kirvesmäki

Ti klo 18.45–19.30, RaJula
Kahvakuula, ohjaajana Kati Saarinen

Ti klo 19.30–20, RaJula
HIIT, ohjaajana Kati Saarinen

Ti klo 20–21, RaJula
Jooga, ohjaajana Kati Saarinen

Ti klo 20–21, Kerttula
Akro, ohjaajana Kim Timonen

Ke klo 20–21, Kerttula
Toimintatreeni, ohjaajana Kim Timonen

To klo 17–18, RaJula
Dancehall, ohjaajana Maria Lagerspetz

To klo 18–19, RaJula
Boxing + Core, ohjaajana Maria Lagerspetz

To klo 19.20–20.15, RaJula
Circuit, ohjaajana Kim Timonen

To klo 20.15–21, Rajula
Kehonhuolto, ohjaajana Kim Timonen

Pe klo 17–18, Ihalan koulu
Zumba, ohjaajana Antonio Romanov

La klo 10.45–11.45, Rajula
Kuntobaletti, ohjaajana Tuire Saira

Su klo 14.30–15.25, Rajula
Power Step, ohjaajana Marika Kumlander

Su klo 15.30–16.20, Rajula
Flow Harmony, ohjaajana Marika Kumlander

Su klo 18–19, Ihalan koulu
RVP, ohjaajana Kati Saarinen

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä Vello-paikkavarausjärjestelmä. Ilmoittaudu aluksi jäsenrekisterimme kautta mukaan kaudelle valitsemalla mieleisesi, joko kymmenen harjoituskerran kortti tai kausimaksu. Lasku muodostuu ilmoittautuessasi  jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pääset varaamaan paikan haluamaltasi tunnilta www.vello.fi/raisionjumpparit.

Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä. Varattavat tunnit päivitetään Velloon kuukaudeksi eteenpäin. Tunnit tulevat varattavaksi edeltävän kuukauden viimeisellä viikolla. 

RaJun syksyn 2021 ryhmäliikuntatuntien aikataulu. Löydä itsellesi sopiva, ammattilaisten ohjaama jumppa Raisiosta!

Ryhmäliikunta Raisio – Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on sisäjumppaa, ulkoliikuntaa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (120 euroa syksyllä 2021), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.

Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Raisiossa. Oma salimme RaJula sijaitsee aivan Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 5A (3. kerros). RaJulassa järjestetään lähes kaikki seuran ryhmäliikuntatunnit. RaJulan lisäksi tunteja on myös Ihalan koululla, Kerttulan liikuntahallin voimistelutilassa ja ulkokohteissa. Katso kaikkien liikuntapaikkojen yhteystiedot täältä.

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Ihalan koulun ja Kerttulan liikuntahallin läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.

Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta  Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä

Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!