RYHMÄLIIKUNTA


HUOM! Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 14.1.2022 antamallaan päätöksellä jatkanut rajoituksia, joiden myötä ryhmäliikuntatunteja ei voida aloittaa ennen 29.1.2022. Määräys ei koske lasten harrastustoimintaa. 


Kevätkausi 10.1.-15.5.2022

Kevätkausi tarjoaa upean ja monipuolisen liikuntalukkarin osaavien ja pidettyjen ohjaajien laadukkaassa  ja turvallisessa ohjauksessa. Keväällä ryhmäliikuntatunteja järjestetään RaJun uudella salilla Tasalanaukio vitosen 3. kerroksen RaJulassa, Ihalan koululla, Kerttulan liikuntahallilla sekä Kerttulan ulkoilumaastossa. 

Ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu kaikille aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. 

Ryhmäliikuntatunnit Raisiossa

Aikataulua päivitetään vielä, muutokset ovat mahdollisia.

Ma klo 19.00–19.35, Kerttula 
Porrastreeni, ohjaajana Kaisa Kirvesmäki

Ti klo 18.15–19.00, RaJula
Kahvakuula, ohjaajana Kati Saarinen

Ti klo 19.00–19.30, RaJula
HIIT, ohjaajana Kati Saarinen

Ti klo 19.30–20.30, RaJula
Jooga, ohjaajana Kati Saarinen

Ke klo 17.00-17.45, RaJula
Hiit+Core, ohjaajana Helena Hahtokari

Ke klo 17.45-18.15, RaJula
Kehonhuolto, ohjaajana Helena Hahtokari

Ke klo 19.45-20.45, Kerttula
Toimintatreeni, ohjaajana Kim Timonen

To klo 17–18, RaJula
Latin Dance, ohjaajana Maritza Engström

To klo 18–19, RaJula
RVP, ohjaajana Maritza Engström

To klo 19.20–20.15, RaJula
Circuit, ohjaajana Kim Timonen

To klo 20.15–21, Rajula
Kehonhuolto, ohjaajana Kim Timonen

Pe klo 17–18, Ihalan koulu
Zumba, ohjaajana Antonio Romanov

La klo 10.45–11.45, Rajula
Kuntobaletti, ohjaajana Tuire Saira

Su klo 17-18, RaJula
RVP, ohjaajana Kati Saarinen

Su klo 18–19, RaJula
Jooga, ohjaajana Kati Saarinen

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä Vello-paikkavarausjärjestelmä. Ilmoittaudu aluksi jäsenrekisterimme kautta mukaan kaudelle valitsemalla mieleisesi, joko kymmenen harjoituskerran kortti tai kausimaksu. Lasku muodostuu ilmoittautuessasi  jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pääset varaamaan paikan haluamaltasi tunnilta www.vello.fi/raisionjumpparit.

Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä. Varattavat tunnit päivitetään Velloon kuukaudeksi eteenpäin. Tunnit tulevat varattavaksi edeltävän kuukauden viimeisellä viikolla. 

RaJun syksyn 2021 ryhmäliikuntatuntien aikataulu. Löydä itsellesi sopiva, ammattilaisten ohjaama jumppa Raisiosta!

Ryhmäliikunta Raisio – Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on sisäjumppaa, ulkoliikuntaa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (120 euroa syksyllä 2021), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.

Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Raisiossa. Oma salimme RaJula sijaitsee aivan Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 5A (3. kerros). RaJulassa järjestetään lähes kaikki seuran ryhmäliikuntatunnit. RaJulan lisäksi tunteja on myös Ihalan koululla, Kerttulan liikuntahallin voimistelutilassa ja ulkokohteissa. Katso kaikkien liikuntapaikkojen yhteystiedot täältä.

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Ihalan koulun ja Kerttulan liikuntahallin läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.

Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta  Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä

Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!