RYHMÄLIIKUNTA

Kesäkausi 16.6.-28.8.2022! 

Reippaiden ja aurinkoisten kesätreenien aikatauluun pääset tutustumaan tästä. 

Syyskausi upealla ryhmäliikuntakattauksella alkaa maanantaina 29.8. Syksyn aikataulut julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa. 

Ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu kaikille aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. 

Ilmoittautuminen ryhmäliikuntaan (ei käytössä kesäkaudella):

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä Vello-paikkavarausjärjestelmä. Ilmoittaudu aluksi jäsenrekisterimme kautta mukaan kaudelle valitsemalla mieleisesi, joko kymmenen harjoituskerran kortti tai kausimaksu. Lasku muodostuu ilmoittautuessasi  jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pääset varaamaan paikan haluamaltasi tunnilta www.vello.fi/raisionjumpparit.

Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä. Varattavat tunnit päivitetään Velloon kuukaudeksi eteenpäin. Tunnit tulevat varattavaksi edeltävän kuukauden viimeisellä viikolla. 

Ryhmäliikunta Raisio – Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on sisäjumppaa, ulkoliikuntaa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (120 euroa keväällä 2022), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.

Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Raisiossa. Oma salimme RaJula sijaitsee aivan Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 5A (3. kerros). RaJulassa järjestetään lähes kaikki seuran ryhmäliikuntatunnit. RaJulan lisäksi tunteja on myös Ihalan koululla, Kerttulan liikuntahallin voimistelutilassa ja ulkokohteissa. Katso kaikkien liikuntapaikkojen yhteystiedot täältä.

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Ihalan koulun ja Kerttulan liikuntahallin läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.

Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta  Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä

Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!