RYHMÄLIIKUNTA

Meidän kevät  (ryhmäliikunnan osalta toistaiseksi tauolla)

Ajankohtainen tiedote tästä

TÄSTÄ näet kevätkauden ryhmäliikuntalukkarin, jonka voit näppärästi tulostaa talteen vaikkapa jääkaapin oveen tai kalenterin väliin. 

Meidän kevät tarjoaa upean ja monipuolisen liikuntalukkarin osaavien ja pidettyjen ohjaajien laadukkaassa  ja turvallisessa ohjauksessa. Keväällä ryhmäliikuntatunteja järjestetään RaJun uudella salilla Tasalanaukio vitosen 3. kerroksen RaJulassa, Vaisaaren koululla, Kerttulan liikuntahallilla sekä Kerttulan ulkoilumaastossa. 

Ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu kaikille aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Viikkotuntien lisäksi Raision Jumpparit tarjoaa myös kursseja

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä Vello-paikkavarausjärjestelmä. Ilmoittaudu aluksi jäsenrekisterimme kautta mukaan kaudelle valitsemalla mieleisesi, joko kymmenen harjoituskerran kortti tai kausimaksu. Lasku muodostuu ilmoittautuessasi  jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen pääset varaamaan paikan haluamaltasi tunnilta www.vello.fi/raisionjumpparit.

Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä. Vello-paikkavarauksen kautta pääset varaamaan myös lapsellesi paikan lapsiparkista

Mahdollisista poikkeuksista aikataulussa ilmoitamme Ajankohtaista-sivulla

Ryhmäliikunta Raisio - Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on sisäjumppaa, ulkoliikuntaa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (120 euroa keväällä 2021), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.

Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Raisiossa. Oma salimme RaJula sijaitsee aivan Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 5A (3. kerros). RaJulassa järjestetään lähes kaikki seuran ryhmäliikuntatunnit. RaJulan lisäksi tunteja on myös Vaisaaren koululla, Kerttulan liikuntahallin voimistelutilassa ja ulkokohteissa. Katso kaikkien liikuntapaikkojen yhteystiedot täältä.

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Vaisaaren koulun ja Kerttulan liikuntahallin läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.

Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta  Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä

Onko ryhmäliikuntatunneilla lapsiparkkia?

Olemme ottaneet käyttöön lapsiparkin omalla salillamme, RaJulassa. Toistaiseksi kehitämme toimintaamme tällä saralla ja lapsiparkki on saatavilla rajatusti. Lapsiparkkiin varataan paikka Vello-paikkavarausjärjestelmän kautta.  Lue lisää lapsiparkista täältä.

Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!