Raision Jumpparien Kilta järjestää virkistävän ulkoiluretken Haunisissa 29.4.

4/5/2019

”Raision Haunisissa välkehtii luonnonkaunis järvi – lähdetään kiertämään se yhdessä ja nautitaan yhdessä kauniista keväisestä luonnosta. Treffit maanantaina 29.4. Haunisten parkkipaikalla klo 17.30. 

Virkistävän ulkoiluretken järjestää Raision Jumpparien Kilta. Ulkoiluretki on tarkoitettu kaikille halukkaille. Sinun ei tarvitse olla RaJun jäsen lähteäksesi mukaan. Ota mukaasi säänmukainen varustus ja omat eväät / grilliherkut. Ulkoilun aikana järjestämme leikkimielisen Raisio-tietokilpailun sekä tuttuun tapaan voit halutessasi osallistua mukavaan lämmittelyjumppaan.

Haunisten tekojärven ulkoilureitti on pituudeltaan kolmisen kilometriä. Retki on tarkoitettu koko perheelle."

Tiesitkö muuten, että Raision Jumppareissa on kaiken muun mukavan toiminnan lisäksi myös Uskollisuuden Kilta? RaJun killan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Kiltalaisten toiminnan kulmakivi on ystävyys, joka myös Raision Jumppareissa on ihanan arvostettua ja kestävää. RaJun Killassa toteutetaan perinteistä kilta-ajatusta sovellettuna Voimisteluliiton arvoihin ja toimintaan. Killan toimintamuotoja ovat mm. liikunta, erilaiset harrasteet, retket ja vapaamuotoiset tapaamiset. Killalla on tapana järjestää erilaisia, mukavia tapahtumia pitkin vuotta. Seuraava tapahtuma, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua on ulkoiluretki Haunisten kauniiseen järvimaisemaan, tule sinäkin mukaan. Kiltaan liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä Kiltaäitiin mantymaki.elina(ät)gmail.com.