Elina Mäntymäki

Sähköposti: elina.mantymaki@netti.fi
Puhelin: 050 342 4340

Liikuntaleikkikoulun ohjaaja ja johtokunnan jäsen. 

Perheeseeni kuuluu mieheni Mika ja kolme lasta tai oikeastaan nuorta: -95 syntynyt Matias, -96 syntynyt Emma ja -99 syntynyt Mikael, lisäksi meillä on kaksi valloittavaa koiraa, Elma ja Esteri. Asumme Naantalissa.

Oma vapaa-aika kuluu paljolti lasten harrastusten parissa lähinnä kuljetushommissa mutta toki myös talkootyössä erilaisissa tehtävissä ja useasti viihdyn myös katsomossa kannustamassa omien lasteni joukkueita. Ryhmäliikuntatunnit ovat olleet aina minun juttuni oman kunnon kohottajana hyvän olon lisääjänä, tällä hetkellä sunnuntain Zumba on tunti, jota en helposti jätä väliin! Ja kun haluan oikein rentoutua otan esiin kutimet ja alan kutoa villasukkia.

Raision Jumpparit seurana on erittäin lähellä sydäntäni. Olen toiminut Jumppareissa monessa eri roolissa; valmentajana, ohjaajana, vanhempana, talkootyöläisenä ja johtokunnan jäsenenä. Reilusti yli 20 vuotta on yhdessä menty RaJulaisena eteenpäin. Ja kun mietin mitä kaikkea vuosiin mahtuu, millaisiin ihmisiin olen tutustunut, millaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa olen ollut mukana, ja kuinka paljon kokemuksia ja muistoja matkalta kertynyt, en voi olla kuin kiitollinen kaikesta. Toivonkin, että tämän päivän nuoret Rajulaiset ymmärtäisivät kuinka hienoa ja tärkeää on tehdä seuratyötä.

Tänä päivänä olen edelleen Raision Jumppareiden johtokunnassa ja erittäin iloinen siitä, että meillä on hyvä joukko idearikkaita ja osaavia johtislaisia kehittämässä seuraa eteenpäin. Tämän lisäksi ohjaan pikkulapsia Liikuntaleikkikoulussa torstaisin Kaanaassa. Joka torstai, kun kiireesti melkein suoraan töistä menen Kaanaan koululle liikkaria pitämään, huomaan miten alkaa hymyilyttämään, kun ajattelen taas kaikkia pieniä iloisia poikia ja tyttöjä, jotka ovat jo ovella vastassa kun saavun koululle. Ei ole mukavampaa, kuin nähdä innostuneita lapsia ja kaikkia niitä onnistumisen elämyksiä, joita he kokevat oppiessaan jotain uutta – liikunnan kipinä sytytetään jo lapsena. Lisäksi on hienoa seurata, miten tyttäreni Emma aloittelee omaa valmentajauraa seurassamme apuvalmentajana uudessa joukkueessa. Kevään 2011 hän toimi apuohjaajanani liikkarissa. Kun vein hänet viisivuotiaana jumppatunnille ensimmäistä kertaa, niin hiljaa mielessäni toivoin, että tämä harrastus kantaisi pitkälle…

Elina Mäntymäki, lokakuussa 2011