Miia Rauhanen

Sähköposti: miia.rauhanen (ät) gmail.comPuhelin: 040 520 7650

Olen nelikymppinen perheenäiti Raisiosta. Päivät kuluvat erityisluokanopettajan työssäni Maskussa. Iltaisin ja viikonloppuisin kaksi aktiivista tyttöäni ohjaavat menojani. Luonteeltani olen iloinen, vastuuntuntoinen, aktiivinen ja aikaansaava. 

Omia harrastuksiani ovat seura- ja järjestötoiminta sekä liikunta vaihtelevasti mielen, sään ja ajan mukaan. Välillä lenkkeilen joko koiran kanssa tai ilman, välillä käyn Raision Jumppareiden ohjatuilla tunneilla. Kevätkaudella innoistuin Pilateksesta. Melkoisesti aikaa kuluu lasten harrastuksiin, kuskaamiseen ja kannustamiseen. 

Nuorempi tyttäreni Sanni (synt. 2006) harrastaa joukkuevoimistelua. Hän voimistelee Fidea-joukkueessa, jossa on ollut mukana joukkueen perustamisesta lähtien vuodesta 2011. Tätä ennen hän kävi mm. Rajun tanssitunneilla ja liikkarissa. Tällä hetkellä Sanni harrastaa voimistelun ohella pianon soittoa ja jotain uutta lajiakin pitäisi taas kokeilla, kun jalkapallo jäi pois, ehkä telinevoimistelua tai uintia. Katsotaan taas syksyllä miten aikataulut saadaan sovitettua muun elämän kanssa, varsinkin kun hän aloittaa kolmannen kouluvuotensa musiikkipainotteisella luokalla. 

Vanhempi tyttöni, vuonna 2005 syntynyt Nelli, pelaa lentopalloa ja ui sekä soittaa pianoa ja viulua. Aikaisemmin hän on ollut mm. Rajun liikkarissa, satuvoimistelussa, mutta nykyisin siis vain yleisönä ja auttamassa äitiä.

Raision Jumppareissa olen ollut mukana jo silloin kun seura vuonna 1987 perustettiin. Tällöin ohjasin pieniä harrastusuraansa aloittelevia tyttöjä ja poikia. Vuonna 2004 tulin uudestaan mukaan Rajun toimintaan toiminnanjohtajaksi reiluksi neljäksi vuodeksi. Siitä lähtien olen ollut mukana iloisen johtokunnan toiminnassa. 

Miia Rauhanen kesäkuussa 2015