Miia Rauhanen

Sähköposti: miia.rauhanen (ät) gmail.com

Puhelin: 040 520 7650


Olen viisikymppinen Raisiosta kotoisin oleva erityisluokanopettaja. Olen ollut mukana Raision Jumppareiden johtokunnassa vuodesta 2007. Seura on tuttu kuitenkin jo vuodesta 1987. 

Raision Jumpparit on tullut vuosien saatossa hyvin tutuksi ja läheiseksi osaksi minua ja koko perhettäni. Viimeiset vuodet olen ollut seuran sihteerinä, käynyt aktiivisesti seuran monipuolisilla ryhmäliikuntatunneilla, nähnyt millaista on olla valmentaja ja ohjaaja tyttäreni valmennus/ohjausuran kautta, kokenut huoltajan roolin merkityksen lapsen harrastuksen kautta... Olen päässyt myös kisaamaan tanssijoukkue Roihun kanssa, ollut mukana Tampereen Gymnaestradassa, nähnyt ja kokenut näytökset ja kisatapahtumat.

Raision Jumpparit on antanut minulle suunnattoman paljon kokemuksia ja elämyksiä, ystäviä, yhdessäoloa, iloa, elämää. Seuran mukana olen saanut tutustua upeisiin eri ikäisiin ihmisiin. Olen saanut olla kehittämässä aktiivista ja monipuolista seuraa. Toivon, että jatkossakin saan olla  mukana seuran toiminnassa hallitustyön kautta. 


Miia Rauhanen maaliskuussa 2024