Palkitut

2021

Vuoden seuratouhukas - Julia Uimonen

Vuoden valmentaja - Ilona Suominen

Vuoden ohjaaja - Elina Mäntymäki

Vuoden apuohjaaja - Sanni Rauhanen

2020

Vuoden seuratouhukas - Satu Haapolahti

Satu  toimii Raision Jumpparien Solina - Joukkuevoimistelujoukkueen joukkueenjohtajana eli jojona. Satu toimii tehtävässään esimerkillisesti, hän on myös opastanut uusia joukkueenjohtajia tehtävään. Sadun vastuuntuntoinen sekä tehokas tapa hoitaa asioita auttaa koko joukkuetta, sen taustajoukkoja sekä myös helpottaa valmentajien arkea. 

Vuoden valmentaja - Miranda Gröhn

Mirkku on toiminut Mineida-joukkuevoimistelujoukkueen valmentajana kahdeksan vuoden ajan. Mineida on useina vuosina ollut alueensa kärkijoukkueita ikäistensä kilpasarjassa ja edustanut RaJua useissa kymmenissä kilpailuissa ja esiintymisissä. Mineidan voimistelijat ovat saaneet valmentajaltaan iloisen, taitavan ja sitoutuneen esimerkin. Välittävänä ja tarkkana valmentajana Mirkku on huolehtinut, että voimistelu on siistiä ja yhdenaikaista, aikataulut ovat kaikilla selvillä ja ensiapupakkauksen sisältö kunnossa. Mirkun osaamista ovat erityisesti vartaloliikkeet ja hän on saanut kiitosta koreografina.

Mirkku on ollut myös mukana rakentamassa seurayhteistyön mallia. Mineida-joukkue on edustanut Raision Jumpparien ja Naantalin voimistelijoiden seurayhteistyöjoukkueiden johtotähtenä jo useiden vuosien ajan. Joukkueet ja seurat olivat aikoinaan uuden edessä. Joukkuevoimistelua lähiseutukunnissa harrastaville nuorille haluttiin Drop-out ilmiöstä huolimatta tarjota mahdollisuus jatkaa upeaa harrastustaan, harjoitella lähisaleillaan ja edustaa kasvattiseurojaan. Näin kehittyi joukkuevoimistelun yhteistyömalli, jossa seurojen valmentajat, voimistelijat ja toimihenkilöt yhteen hiileen puhaltamalla kokosivat toimivan kokonaisuuden, hyödyntäen kunkin sen hetkistä omaa parasta panosta yhteinen etu huomioiden.

Vuoden ohjaaja - Laura Palonen

Laura on jo useamman kauden ajan toiminut RaJun pirteänä ryhmäliikuntaohjaajana, joka esimerkillisellä reippaudellaan on innostanut ihmisiä liikkumaan ja tanssahtelemaan ketterästi ja pitämään kehostaan huolta kokonaisvaltaisesti. Moniosaajana hän on ottanut koppia myös valmennuksesta ja on toiminut vastuuroolissa joukkuevoimistelun lajin parissa. Laura on ihanasti innostuja ja innostaja.

Vuoden apuohjaaja - Ellinoora Kiviluoto

Ellinoora on vastuullinen, reipas, ystävällinen ja luotettava apuohjaaja, joka tarttuu rohkeasti erilaisiin työtehtäviin tunneilla. Ellinoora on toiminut apuohjaajana seuramme monella eri tunnilla mm. joukkuevoimistelussa, baletissa ja showtanssissa jo useamman vuoden ajan ja onkin varmasti tuttu kasvo monelle lapselle. 

2019

Vuoden seuratouhukas - Hanna Rantanen

Positiivinen ja iloinen touhukas, joka on aina hyvällä tuulella. Hannalla on ihana taito luoda hyvää yhteishenkeä.

Vuoden valmentaja - Meiju Vuorela

Tanssin taitava tekijä, huikea koreografi ja aktiivinen tapahtumatiimien vetäjä ja paketoinnin koordinaattori.

Vuoden ohjaaja - Kim Timonen

Suurta suosiota jäsenien keskuudessa taidoillaan ja reippaaniloisella olemuksellaan savuttanut nuori mies. Olet aina valmis auttamaan, olet luotettava, vastuuntuntoinen, osaava ja kerrassaan mainio heppu.

Vuoden apuohjaaja - Aleksandra Koskinen

Olet toiminut korvaamattomana apuna voimistelusaleilla kuin myös ilostuttanut meitä RaJun toimistolla.


Vuoden 2019 palkitut Meiju Vuorela, Kim Timonen, Aleksandra Koskinen
2017LitjaNinaVuoden Seuratouhukas
2016PennanenKristaVuoden Seuratouhukas
2015TommilaElinaVuoden Seuratouhukas
2014Laakso-MutikainenMarjaVuoden Seuratouhukas
2013VuorelaMeijuVuoden Seuratouhukas
2013MannevuoTiinaVuoden Seuratouhukas
2012KinnunenElisaVuoden Seuratouhukas
2011MäntymäkiElinaVuoden Seuratyöntekijä