Reipas ja Pirteä kevätkausi tällä viikolla

3.1.2018

ilmoittautuminen on käynnissä!


AIKUISET
On aika lunastaa uuden vuoden lupaukset. Ilmoittaudu mukaan liikkumaan monipuolisille ja tehokkaille ryhmäliikuntatunneille. Suunnittele itsellesi oma viikoittainen liikuntalukkari ja nauti olostasi.
 
 
LAPSET JA NUORET
Kevään tuntitarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle oma kiva harrastus tai useampikin. UUTTA! Kerttulan liikuntahallilla 8-11v. telinevoimistelun alkeet sekä 7-10v. pojille oma telinevoimisteluryhmä. Lajien taito- ja valmennusryhmiin voit innostua mukaan harrasteryhmien kautta.
 
PERHEET
Perheliikunnasta on iloa koko perheelle. Perheliikunnan tärkeimmät tavoitteet ovat lapsen liikunnasta saama ilo ja elämykset sekä onnistumisen kokemukset yhdessä äidin, isän tai muun läheisen kanssa. Perheliikuntamaksulla aikuinen saa lisäksi osallistua haluamilleen ryhmäliikuntatunneille.
 
SENIORIT
Liikunta on toimintakyvyn ja terveyden ylläpitäjä sekä sairauksien ennaltaehkäisijä. UUTTA! Seniorijumppa on lempeä, kokonaisvaltainen liikuntatunti, joka on suunnattu erityisesti liikuntaa aloitteleville, seniori-ikäisille, ylipainoisille, raskaana oleville, vastasynnyttäneille jne. se sopii miehille ja naisille.
Ohjatulla tunnilla keho oppii uusia liikeratoja, lihaskunto paranee ja koko kroppa virkistyy päästä varpaisiin. Ohjaajana toimii osaava ja innostava Taina Luukkonen. Lisää infoa
Seniorijumppaan voi ilmoittautua myös puhelimitse 040 1949420 (arkisin klo 8-16)
 
KAUSIHINNAT

Lasten ja nuorten tunnit:
80e/ 1krt/vko
110e/ rajaton
 
Perhe-ja ryhmäliikuntatunnit:
70e/ 10krt
110e/ rajaton
 
Seniorijumppa:
50e/kevätkausi
 
 
Reipasta ja liikunnallista vuotta 2018!
 
toivottaa; Raision Jumpparit