RaJu

 

Reilu, reipas ja riemukas - 29-vuotias Raision Jumpparit

on monipuolinen ja lämminhenkinen raisiolainen liikuntaseura. Raision Jumpparien toiminnassa on mukana jo yli 900 jäsentä. Jäsenmäärältään RaJu on Raision suurin urheiluseura, ja yksi Suomen Voimisteluliiton 30 suurimmasta seurasta valtakunnallisesti. 

Tarjolla on runsas kattaus laadukkaita ja monipuolisia liikuntatunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Seurassa voi harrastaa ja saada korkeatasoista kilpavalmennusta mm. rytmisessä voimistelussa, telinevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, joukkuevoimistelussa sekä tanssin monissa muodoissa. Tule sinäkin mukaan, ellet jo ole! 

Raision Jumppareille on myönnetty kaksi merkittävää tunnustusta laadukkaasta seuratyöstä: aikuisliikunnan PRIIMA-sertifikaatti sekä lasten ja nuorten urheilun SINETTI. PRIIMA-laatuseurat ovat Voimisteluliiton jäsenseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja pitkäjänteiseen kehittämiseen. SINETTI on Nuori Suomi -järjestön ja urheilun lajiliittojen myöntämä tunnustus laadukkaasta nuorisotyöstä. Lisäksi Raision Jumpparit on saanut jo kolmena vuonna Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea, mitä voidaan myös pitää merkittävänä laadun takeena hyvästä seurasta.

 

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!®