RaJu-TLS yhteistyö

Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura tiivistävät yhteistyötään

25.8.2018

Raision Jumpparit toimii rytmisen voimistelun paikallisena kasvattajaseurana, joka tarjoaa lajin perustunteja.

Turun Liikuntaseura on rytmisen voimistelun huippuseura, joka toimii RaJun läheisenä yhteistyökumppanina tarjoten kaikkein motivoituneimmille tytöille mahdollisuuden huippuvalmennukseen.

RaJu ja TLS tekevät yhteistyötä myös mm. valmentajien kouluttamisessa, harjoitusten järjestämisessä, kilpailu- ja esiintymistapahtumien järjestämisessä sekä tuomarien rekrytoinnissa kilpailuihin.

Raision Jumpparien harrasteryhmien vastuuohjaajana toimii TLS:n ammattivalmentaja Essi Huhto, lisäksi valmennustiimiin kuuluu valmentaja Alisa Huhtala ja apuvalmentaja Ilona Joento. Raision Jumpparien ohjaus- ja valmennustoiminnan keskeisiä arvoja ovat lapsilähtöisyys, yhteisöllisyys, osallisuus ja yhdenvertaisuus.

Turun Liikuntaseura on rytmiseen voimisteluun erikoistunut seura, jonka useat 6-15-vuotiaista tytöistä voimistelevat Suomen terävimmällä huipulla ikäsarjoissaan. Ulla Meltsas, seuran perustaja ja päävalmentaja, on kokenut ammattivalmentaja, joka on tehnyt töitä huippuvoimistelijoiden kanssa jo yli 30 vuotta. Ullan parhaat voimistelijat ovat saavuttaneet vuosien saatossa useita Suomenmestaruus- ja Pohjoismaidenmestaruusmitaleita niin nuorten kuin aikuistenkin sarjoissa, sekä edustaneet Suomea monissa kansainvälisissä arvokisoissa, mm. MM-kisoissa. Ullan vahvuutena on erityisesti valmennuksen lempeä metodi, jonka kantavana ajatuksena on kehittää rytmisen voimistelun keskeistä fyysistä ominaisuutta, liikkuvuutta, siten, että liikkeet tehdään itsenäisesti ja kontrolloidusti ns. repimistä välttäen ja voimistelijoiden terveyttä vaalien. Seurayhteistyössä ovat mukana myös TLS:n muut huippuvalmentajat, mm. Essi Huhto ja Helmi Meltsas.

Lisätiedot: