Ryhmäliikunta aikuisille ja 16 vuotta täyttäneille

RaJun kevätkausi 2024 alkaa 8.1. ja päättyy 5.5.


Kevätkauden ryhmäliikuntatunnit Raisiossa

Ma ko 18.00-18.55, Tasala
Latin Dance, ohjaajana Maritza Engström

Ma klo 19.00-19.55, Tasala
Pumppi, ohjaajana Maritza Engström

Ma klo 20.00-20.45, Tasala
Kehonhuolto, ohjaajana Maritza Engström


Ti klo 17.00-17.30, Tasala
Niska-hartia-selkä, ohjaajana Laura Häkkilä

Ti klo 17.30-18.30, Tasala
RVP, ohjaajana Laura Häkkilä


Ke klo 18.30-19.15, Kuloisten koulu
Kahvakuula, ohjaajana Venla Veistola

Ke klo 19.15-20.00, Kuloisten koulu
DanceMix, ohjaajana Venla Veistola


To klo 17.00-17.55, Tasala
Pumppi, ohjaajana Venla Veistola

To klo 18.00-18.30, Tasala
HIIT, ohjaajana Venla Veistola

To klo 18.15–19.30, Terveysristeys
Kuntobaletti, ohjaajana Tuire Saira

To klo 19.30-20.30, Tasala
Äijäjooga, ohjaajana Johanna Lindroos


Pe klo 17.00-18.00, Tasala
Jooga, ohjaajana Johanna Lindroos


La klo 9.30-10.30, Tasala
PowerStep, ohjaajana Tuire Saira

La klo 10.30–11.45, Tasala
Kuntobaletti, ohjaajana Tuire Saira


Su klo 17.00-17.45, Tasala
Body, ohjaajana Kati Saarinen

Su klo 17.45–18.45, Tasala
Jooga, ohjaajana Kati SaarinenMiten mukaan ryhmäliikuntaan?

Ilmoittaudu aluksi jäsenrekisterimme kautta mukaan kaudelle valitsemalla mieleisesi, joko kymmenen harjoituskerran kortti tai kausimaksu.  Lasku muodostuu ilmoittautuessasi  jäsenrekisterin kautta. Meillä voit maksaa myös työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla.

Ilmoittautumisen jälkeen pääset varaamaan paikan haluamaltasi tunnilta www.vello.fi/raisionjumpparit. Tarkemmat ohjeet Vellon paikkavaraukseen löydät tästä. Varattavat tunnit päivitetään Velloon kuukaudeksi eteenpäin. Tunnit tulevat varattavaksi edeltävän kuukauden viimeisellä viikolla.

Ryhmäliikuntatunnille saavuttaessa  ohjaajalle tulee esittää jäsenkortti tai 10 kerran kortti. 10 kerran kortti tulee noutaa toimistolta ennen tunneille osallistumista. Kausikortin voimme lähettää sähköisesti. 

Jos haluat jäsenkorttisi sähköisenä versiona, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@raisionjumpparit.fi.  Kortti luovutetaan maksettua kausimaksua vastaan.


Peruutuskäytännöt

Kevätkaudella 2024 otamme käyttöön nimenhuudon, ts. ohjaaja merkitsee jokaisen osallistujan läsnäolevaksi. Jos  asiakas toistuvasti varaa paikan ja jättää osallistumatta tunnille ilman asianmukaista varauksen peruutusta, tulee tälle varauseste.

Ohjaajan sairastuessa äkillisesti pyrimme aina löytämään tunnille sijaisen. Joskus emme yrityksistä huolimatta sijaista löydä ja silloin peruutamme ko. tunnin. Näitä sattuu onneksi harvoin, mutta kuitenkin tavallisesti muutaman kerran kauden aikana.

Etsimme sijaista illan tunneille klo 13 saakka, jonka jälkeen tunti perutaan, jos sijaista ei ole saatu. Tuntien peruutuksesta ilmoitamme aina paikkavarauksen tehneille asiakkaille sähköpostitse sekä julkisesti somekanavillamme. 

UUTTA: Halutessasi voit nyt liittyä seuramme ryhmäliikunta-asiakkaiden whatsapp-ryhmään, jossa ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista. Liity mukaan lähettämällä viesti wa numeroon 040 187 2112. WA-ryhmä on erityisen hyödyllinen, jos et lue sähköpostiasi kovin usein iltapäivisin.


Ryhmäliikunta Raisio – Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on lihaskuntoa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.


Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (130 euroa keväällä 2024), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.


Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme pidetään Raisiossa, raisiolaisten koulujen saleilla, Kerttulan liikuntahallissa ja Tasalan liikuntatilassa (Tasalanaukio 5A 3. kerros).

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Kerttulan liikuntahallin ja koulujen läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.


Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta ennakkoon Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä


Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!