Ryhmäliikunta


RaJun kevätkausi alkaa 9.1. ja päättyy 7.5. 

Ryhmäliikuntatunnille saavuttaessa  ohjaajalle tulee esittää jäsenkortti tai 10 kerran kortti. 10 kerran kortti tulee noutaa toimistolta ennen tunneille osallistumista. Kausikortin voimme lähettää sähköisesti. Jos haluat jäsenkorttisi sähköisenä versiona, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@raisionjumpparit.fi.  Kortti luovutetaan maksettua kausimaksua vastaan.Kevätkauden ryhmäliikuntatunnit Raisiossa

Ma klo 17.00-17.55, RaJula
Pumppi, ohjaajana Maritza Engström

Ma klo 18.00-18.55, RaJula
Latin Dance, ohjaajana Maritza Engström

Ma klo 19.00-19.45, RaJula
Kehonhuolto, ohjaajana Maritza Engström


Ti klo 17.30-18.25, RaJula
Powerstep, Susanna Leppämäki

Ti klo 18.30-19.15, RaJula
Kahvakuula, Susanna Leppämäki

Ti klo 20.00-21.00, Kerttula
Toimintatreeni, ohjaajana Kim Timonen


Ke klo 18.15-19.15, RaJula
RVP, ohjaajana Laura Häkkilä

Ke klo 19.45-20.45, Kerttula
Freegym, ohjaajana Kim Timonen


To klo 19.20–20.15, RaJula
Circuit, ohjaajana Kim Timonen

To klo 20.15–21, Rajula
Kehonhuolto, ohjaajana Kim Timonen


La klo 10.45–11.45, Rajula
Kuntobaletti, ohjaajana Tuire Saira


Su klo 17.00-17.45, RaJula
Body, ohjaajana Kati Saarinen

Su klo 17.45–18.45, RaJula
Jooga, ohjaajana Kati Saarinen

RaJun syksyn 2021 ryhmäliikuntatuntien aikataulu. Löydä itsellesi sopiva, ammattilaisten ohjaama jumppa Raisiosta!

Ryhmäliikunta Raisio – Yhdessä liikkeelle RaJun tunneilla!

Raision Jumpparit tarjoaa laadukasta ryhmäliikuntaa Raisiossa monien vuosien kokemuksella. Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laaja tuntivalikoima, josta löytyy liikettä erityyppisiin tarpeisiin: on lihaskuntoa, korkean sykkeen treeniä sekä kehoa huoltavaa harjoitusta. 

Toinen toimintaamme ohjaava tekijä on harrastamisen edullisuus. Liikkuminen on tärkeää ihan jokaiselle - se luo iloa, yhteisöllisyyttä ja terveyttä. Tämän vuoksi ryhmäliikunnan, kuten muunkin harrastamisen kustannukset pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

Mitä ryhmäliikunta maksaa?

Raision Jumppareilla toiminta jakautuu vuoden sisällä kahteen kauteen: syys-  ja kevätkauteen. Kausille ilmoittudutaan erikseen.

Maksat vain kausimaksun (130 euroa keväällä 2023), johon sisältyy myös seuran jäsenmaksu. Kausimaksulla treenaat koko kauden ajan rajattomasti. Saatavilla on myös 10 harjoituskerran kortti. Voit myös osallistua perheliikuntatunneille lapsesi kanssa edullisesti lisämaksulla. Lue lisää hinnoista täältä.

Missä ryhmäliikuntatunnit pidetään?

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Raisiossa. Oma salimme RaJula sijaitsee aivan Raision keskustassa, osoitteessa Tasalanaukio 5A (3. kerros). RaJulassa järjestetään lähes kaikki seuran ryhmäliikuntatunnit. RaJulan lisäksi tunteja on Kerttulan liikuntahallin voimistelusalissa. 

Pysäköintimahdollisuudet ryhmäliikuntatien yhteydessä ovat mainiot. Tasalanaukion välittömässä läheisyydessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Muistathan kuitenkin parkkikiekon! Kerttulan liikuntahallin läheisyydessä on myös paljon ilmaista ja aikarajoituksetonta parkkitilaa.

Miten varaan paikan tunnilta?

Hyödynnämme ryhmäliikunnassa Vello-paikkavarausjärjestelmää. Voit varmistaa itsellesi paikan tunneilta  Vellon kautta. Tarkemmat ohjeet Vello paikkavaraukseen löydät tästä

Lämpimästi tervetuloa RaJun jumppiin ja ryhmäliikuntatunneille!