Valmennuksen hinnat ja maksut

Raision Jumpparit haluaa tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuksia treenata tavoitteellisesti valmennus- ja taitoryhmissä.

Kaikilla taito-ja valmennusryhmien sekä -joukkueiden voimistelijoilla on perusmaksuna kausimaksu ja jäsenmaksu (yht. 130 €). Perusmaksu sisältää max. yhden taito- tai valmennuskerran sekä rajattoman mahdollisuuden osallistua harrastetunneille.

1 krt/ vk = 130€ (sis. jäsenmaksun 20€/kausi) 
2 krt / vk = 130€ + 70€ = 200€
3 krt / vk = 200€ + 60€ = 260€
4 krt / vk = 260€ + 60€ = 320€
5 krt / vk = 320€ + 60€ = 380€
jne. 

Kausimaksu laskutetaan kevätkaudella ja syyskaudella. Hinnat sisältävät kesäkauden harjoittelun.

Valmennuksen tukitunneista (esim. baletti) lisämaksu on min. 60 eur/kausi. Kilpailuihin osallistuvilta laskutetaan lisäksi 30 e maksu (tuomarikulut).

Maksut perustuvat valmennusryhmille/joukkueille järjestettyjen viikkoharjoituskertojen määrään. Esim. jos jätät osallistumatta johonkin joukkueen kausisuunnitelman mukaiseen viikkotreenikertaan, on kausimaksu silti kaikille joukkueen jäsenille sama. 

Jumpparin lopettaessa kesken kauden maksettava summa muodostuu aina yleisten pelisääntöjen mukaisesti. (kohta 8)

Näitä valmennusmaksuja vastaan RaJu...

  • tarjoaa laadukasta valmennusta
  • huolehtii valmentajien koulutustason, kokemuksen ja taitojen mukaisista palkkioista,
  • huolehtii salivuoroista ja tilakuluista
  • kouluttaa valmentajia sekä
  • vakuuttaa valmentajat tapaturmien varalta.

Yhteistyöjoukkueiden kausihinnat on määritelty erikseen. 

Kilpailevien ryhmien ja yksilöiden muut maksut

Valmennusryhmien toiminnassa syntyy yleensä seuraavia kuluja: kilpailujen, tapahtumien ja leirien osallistumismaksut ja -kulut (myös valmentajien osalta), kilpailu- ja esiintymisasut, harjoitteluvälineet ja seuran edustusasu.

Kilpailevien ryhmien maksu kattaa jaksossa tuomarikulut

Syyskaudesta 2023 alkaen Raision Jumppareissa otetaan käyttöön “kilpailevan ryhmän maksu”, jonka suuruus on 30 euroa kaudessa. Maksu laskutetaan kilpailuihin osallistuvilta harrastajilta kausimaksun yhteydessä, ja se näkyy laskulla omana kulurivinään. Maksu on käytössä toistaiseksi.

Kilpailuihin osallistumisesta ja tuomaritoiminnasta syntyy tuomaripalkkioita ja kuluja tai vaihtoehtoisesti tuomarisakkoja. Kilpailevien ryhmien maksu kohdistetaan suoraan näihin kuluihin. Näin ollen tuomaritoiminnan kulut eivät tule enää kilpailevien ryhmien tai yksilöiden erikseen maksettavaksi, vaan kyseiset kulut hoitaa seura kokonaisuudessaan. Lisäksi seura huolehtii tuomarien koulutuskuluista. Lisätietoja tuomarisakoista ja -palkkioista löydät esimerkiksi Voimisteluliiton ohjeistuksesta.

Maksu ei koske Stara-sarjaan osallistuvia. Maksu ei koske valmennusryhmiä, -joukkueita tai yksilöitä, jotka harjoittelevat, mutta eivät osallistu kisoihin laskutuskaudella. Maksu kuitenkin laskutetaan kausittain, mikäli kilpailuihin ei osallistuta syys- ja kevätkauden syklillä toisella kaudella lainkaan, vaan kilpailuosallistumisia ns. siirretään syksyltä keväälle ja kilpailuiden määrä kevätkaudella ylittää neljä (4) kilpailua. Kuusi (6) kisaa vuodessa on maksimi per joukkue / kisaaja.

Maksu ei kata kilpailuiden osallistumismaksuja, vaan joukkueet ja yksilöt maksavat ne edelleen erikseen kilpailujen järjestäjälle.

Valmennusryhmät voivat käyttää toiminnan suunnitteluun ja läpinäkyvään budjetointiin seuraavaa budjettipohjaa: