Ilmoittautuminen

Tulemalla liikkumaan kanssamme hyväksyt seuramme pelisäännöt.

Rekisteröidy Jäsentieto-palveluun käyttäjäksi, kirjaudu sisään ja ilmoittaudu haluamillesi tunneille. Emme ota vastaan puhelimella tai sähköpostilla saapuvia ilmoittautumisia.

Liikuntaryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee jäsenrekisteriin rekisteröitynyt huoltaja luoden alaikäisestä lapsesta alikäyttäjän.

Peruuttamisesta ilmoita meille sähköpostitse. Näin tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun ja vapauttaa paikan muille.

Perheliikunnassa aikuinen ilmoittaa itsensä mukaan Ryhmäliikunta-kaudelle, ryhmään Perheliikunta. Lapsi ilmoitetaan omalla nimellään mukaan Perheliikunta-kaudelle, valitsemaanne ryhmään. Perheliikuntatunneille ilmoitetaan sekä aikuinen, että lapsi.

Kilpavalmennuksen piiriin siirrytään yleensä ensin harrastetuntien kautta. Et voi siis suoraan ilmoittaa itseäsi tai lastasi valmennusryhmiin. Valmennusryhmistä lisää voit kysellä harrastetunnin ohjaajalta tai olla suoraan yhteydessä lajien valmentajiin.

Lisätietoja ja yksityiskohtia ilmoittautumisesta ja peruuttamisesta

Jos ilmoittautumiseen tai maksuihin liittyen on kysyttävää, ota reippaasti yhteyttä toiminnanjohtajaamme, joka neuvoo ja opastaa mielellään.