Valmennusryhmäläisten ilmoittautuminen ja laskutus

Kaikkien uusien valmennusryhmäläisten tulee rekisteröityä jäsenrekisteriimme. Mikäli olet aiemmin ollut Raision Jumpparien jäsen, niin ethän rekisteröidy enää uudelleen. Jos olet epävarma onko sinulla jo tunnukset, voit tiedustella asiaa toimistoltamme.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden jäsentiedon jäsenrekisterin etusivulta ”Tilaa uusi salasana” -linkistä.

Tarkastattehan myös, että alaikäisen kohdalla on ylikäyttäjänä rekisterissä täysi-ikäinen huoltaja. Ellei näin ole, niin otattehan yhteyttä toimistollemme.

Rekisteröinti

Rekisteröitymislomaakkeeseen pääset sivun vasemmassa laidassa olevasta Rekisteröityminen-painikkeesta.

Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18​ ​vuotta​ ​täyttänyt​ ​henkilö​. Alaikäiset lapset rekisteröidään alikäyttäjiksi OMAT TIEDOT –sivulla. Huoltaja siis rekisteröityy ensin itse ja rekisteröi sen jälkeen lapset alikäyttäjiksi.

Huoltajana pystyt rekisteröimään useita alikäyttäjiä (omat lapset) omalla sisäänkirjautumisellasi. Omat Tiedot -sivulla on linkki "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytät lapsen tiedot.

HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite ja ilmoita myös puhelinnumerosi.

Kun olet lisännyt lapsen alikäyttäjäksi, valitse "Laskuta vanhempaa" ja "Lähetä viestit myös vanhemmalle" -kohtiin ”Kyllä”. Tietoja voit muokata klikkaamalla nimen edessä olevaa kynän kuvaa.

Laskutus

Valmennusryhmäläiset ilmoitetaan mukaan ryhmiin toimistolta käsin valmentajilta saatujen kokoonpanojen perusteella. Valmennusryhmien laskutus tapahtuu jäsentiedon kautta sähköpostilla. Jäsenen vastuulla on pitää sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot ajan tasalla. Mikäli valmennusryhmäläinen on ilmoittautunut perustunneillemme, tulee perustunneista lähtenyt lasku maksaa, jolloin huomioimme kyseisen laskun valmennusryhmän laskussa.