Melanie

Melanie on Raision Jumpparien kilpaileva yli 18-vuotiaiden showtanssijoukkue, joka perustettiin vuonna 2008 motivoituneiden ja lahjakkaiden tanssijoiden inspiroimana harrasteryhmien pohjalta. Joukkueen kokoonpano on säilynyt lähes samana alusta asti.

Melanie osallistuu kaudessa 1 – 3 kisaan, Voimisteluliiton Lumo-tapahtumat toimivat joukkueen kauden pääkisoina.

Joukkue saa usein palautetta hyvästä energiasta ja onnistuneesta ohjelmasta ja kokonaisuudesta, jonka tytöt ovat omaksuneet hyvin.Joukkueen parhaimpia saavutuksia ovat Voimisteluliiton ja TUL:n aluemestaruudet, pronssisijat valtakunnallisissa kisoissa sekä lukuisat kunniamaininnat.

Jokaisen tanssijan oma vahvuusalue tekee Melaniesta vahvan ja energisen tanssijoukkueen, jolta ei motivaatiota puutu. Hyvä yhteishenki on kuitenkin joukkueen kulmakivi, treenimotivaatio on huipussaan hyvien kavereiden kanssa! :)

Joukkueeseen haetaan uusia yli 18-vuotiaita tanssijoita. Jos olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta, ota yhteyttä valmentajaan Meiju Vuorelaan meiju.vuorela (ät) gmail.com.

Kilpajoukkueen tytöiltä vaaditaan ahkeruutta sekä motivaatiota, erilaisten tanssilajien ja -tyylien hallintaa ja taitoa, luovuutta ja erityisesti esiintymistaitoa sekä uskallusta heittäytyä erilaisiin rooleihin.

Katso myös: Melanien Blogi