RaJu-TuPy yhteistyö

Raision Jumpparit ry ja Pyrkivä Gymnastics ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää valmentajien osaamista sekä taata entistä laajempia harrastus- ja kilpavalmennusmahdollisuuksia voimistelijoille.

Yhteistyön ensisijaisena tarkoituksena on kehittää telinevoimisteluvalmentajien ja -ohjaajien osaamista, ja sitä kautta edistää valmennuksen laadun parantumista molemmissa seuroissa. Kouluttavana osapuolena toimii Pyrkivä Gymnastics, jonka valmentaja osallistuu säännöllisesti Raision Jumppareiden harrastetunneille. Pyrkivän valmentajan tehtävänä on tällöin toimia Raision Jumppareiden ohjaajien taustatukena, asiantuntijana ja kouluttajana. Vastaavasti, Raision Jumppareiden valmentajat osallistuvat Pyrkivän harraste- ja valmennusryhmien viikkotunneille ja toimivat niissä apuohjaajina.

Lisäksi sopimuksella halutaan kohottaa välillisesti Suomen kilpatelinevoimistelun tasoa tarjoamalla aiempaa tasapuolisempia harrastus- ja kilpavoimistelumahdollisuuksia voimistelijoille. Raision Jumpparit tulee jatkossa toimimaan naisten telinevoimistelun paikallisena kasvattiseurana ja kilpavoimistelu-uralle haluaville luodaan luonnollinen polku halutessaan siirtyä Pyrkivän valmennukseen. Seurasiirrot ovat voimistelijoille aina vapaaehtoisia.

Sopimuksen tarkoituksena on vahvistaa pitkäkestoinen yhteistyökumppanuus, joka hyödyttää molempia seuroja tasapuolisesti. Yhteistyö alkaa syyskaudella 2013. Sopimusta päivitetään ja jatketaan vuosittain.

Voimisteluterveisin,
Tuuli Salospohja, puheenjohtaja
Elina Tommila, toiminnanjohtaja