Historia


30-vuotishistoriikki

"Kerran Jumppari, aina Jumppari" ei ainoastaan kuvaa menneitä tapahtumia, vaan myös sitä sydämen paloa, jolla RaJun henkeä on nostatettu vuosien saatossa. Se sukeltaa niihin tunteisiin, joita liikkuminen ja liikuttaminen on sytyttänyt jumppareissa ja touhukkaissa tunneilla, kisoissa, esiintymismatkoilla ja muissa yhteisissä hankkeissa.

Historiikin avulla seuran elinvoimaisesta nykytilasta saa pintaraapaisua paljon syvemmän käsityksen. RaJun kasvuvoima piilee toiminnan juurevuudessa ja vahvoissa arvoissa. RaJussa uskotaan yhteisen tekemisen voimaan ja kaikki ovat aidosti tervetulleita mukaan. RaJun henkeä kuvaa ajatus "arvostusta saa arvostamalla toisia".

Historiikin on toimittanut Raision palkittu kotiseutuhistorijoitsija Altti koivisto. Hän on haastatellut kirjaa varten useita kymmeniä RaJun entisiä ja nykyisiä jäseniä. Historiikin kirjoitukseen ovat osallistuneet myös monet RaJun seuratouhukkaat, sisarseurat ja yhteistyökumppanit.

Historiikin voit ostaa itsellesi toimistoltamme hintaan 20e/kpl.


10-vuotishistoriikki

1987 - 1997: 10-vuotishistoriikki, kirjoittanut Jorma Salospohja. Julkaistu Raision Jumppareiden 10-vuotisjulkaisussa marraskuussa 1997.

Katso myös Raision Jumpparit Wikipediassa.

Raju Sports Aerobics Team. Kuva Julkaistu Raision Jumppareiden 10-vuotisjulkaisussa 1997.