Nuorten hallitus

Raision Jumppareiden seuratouhukkaat ovat yhdessä innovoineet koulutusjärjestelmän, RaJu akatemian, jonka tarkoituksena on sekä kouluttaa, että innostaa yksilöitä kouluttautumaan ja innostumaan mukaan erilaisiin rooleihin ja tehtäviin seurakentällä.

Samaan aikaan RaJu akatemian kanssa aloittaa toimintansa Nuorten Hallitus. Nuorten Hallitus tulee koostumaan nuorista, 12-17-vuotiaista jäsenistä, jotka haluavat olla kehittämässä seuran toimintaa tuleville vuosille.

Nuorten Hallitus ideoi, suunnittelee ja järjestää nuorille suunnattua toimintaa seuratyötä kokeneen seuratouhukkaan avustuksella sekä yhteistyössä hänen kanssaan. Tavoitteena on nuorten avustuksella saada lisää aktiivisia harrastajia ja toimijoita mukaan Raision Jumpparien toimintaan. Nuorten näkemyksiä ja osaamista mm. viestinnässä kaivataan. Sosiaalisen median välineillä työskentely, mm. Blogit ja videonäkyvyydet ovat nuorten osaamisalaa parhaimmillaan.

Nuorille seuran Nuorten Hallituksessa mukana oleminen tarjoaa arvokkaan CV-merkinnän lisäksi arvostettua ja merkityksellistä yhteisöllistä tekemistä ja vaikuttamista. Seuratouhuilu tarjoaa myös mitä mainioimman pohjan terveelle ja reippaalle elämälle, sekä mahdollisuuden päästä oikeasti vaikuttamaan esimerkiksi oman lajin toimintaan seurassa. Millaista toimintaa sinä toivoisit Raision Jumpparien järjestävän? Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa ja olla mukana RaJun toiminnan luomisessa.

Akatemiaan ja Nuorten Hallitustoimintaan osallistujat voivat tulla seuran sisältä, tai ulkopuolelta uusina jäseninä. Otamme ilolla mukaan toimintaan liikunnasta innostuvia nuoria myös muiden kuin RaJun tarjoamien lajien parista.

Raision Jumppareille myönnettiin OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki hankkeelle ”Nuorissa on tulevaisuus”. Tähän hankkeeseen kohdennetun 10 000 euron suuruisen tuen avulla Raision Jumpparien toimintaa kehitetään monipuolisesti mm. lisätään liikuntaharrastuksia ja niiden merkitystä lasten ja nuorten keskuudessa.

Nuorten Hallitus aloittaa toimintansa elo-syyskuussa. 

Nyt haemmekin mukaan hallitustyöskentelystä ja seurakehityksestä innostuneita nuoria. Innokkaiden joukosta valitsemme hallitukselle puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin ja muut roolihenkilöt. Seuran hallitukseen kuuluva nuoriso- ja tähtiseuravastaava toimii vastuu ja linkkihenkilönä hallitusten välillä ja auttaa nuoria toiminnassa. Nuorten hallitus kokoontuu noin 1x/2kk. 

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu rohkeasti mukaan alla olevan lomakkeen kautta. 

Nuorten hallituksen rinnalle on suunnitteilla myöhemmin perustaa myös lasten hallitus, jolloin myös alakouluikäiset saavat äänensä kuuluviin ja pääsevät vaikuttamaan Raision Jumpparien  toimintaan.