Juhlat sankarille

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus järjestää ketterät liikuntasynttärit RaJulassa, Raision Jumpparien uudella salilla Raision keskustassa. Järjestämme iloisia synttäreitä lapsille, nuorille ja aikuisille (tällä hetkellä korona-rajoitukset ja suositukset huomioiden).

Hinta 130e, max osallistujamäärä 15 lasta, kesto 2h+ 30min loppusiivous. Jäsenalennus 10e.

Hinta sisältää tilan vuokran ja ohjattua liikuntaa teeman mukaisesti n. 45min (paikalla 1-2 ohjaajaa, osallistujien lukumäärästä riippuen).

Perhe lähettää kutsut, halutessaan tuo itse koristeet, kattauksen astioineen, tarjottavat, yms. Perhe huolehtii loppusiivouksesta ohjeiden mukaan (RaJulan siivousvälineillä). Lasten synttäreiden aikana tulee ainakin yhden synttärisankarin huoltajista olla läsnä.

Paikka:
RaJula, Tasalanaukio 5A, 21200 Raisio, 3. krs.

Aika:
Klo 13-15 (+30min siivous)

Synttärien kulku:
Klo 13 valmistelut
klo 13.30 vieraat saapuu
klo 13.45 Ohjattua liikuntaa sovitun teeman mukaan (jumppaa, voimistelua, tanssia, discoa, temppurataa, supersankaritaitoja yms.)
klo 14.30-15 herkuttelua
klo 15 vieraat poistuvat
- klo 15.30 loppusiivous

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti ja se tulee tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen juhlia, jolloin peruutuksesta ei veloiteta. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme sovitusta hinnasta 50%. Sairastapauksessa päivämäärän muuttaminen on mahdollista, sairastodistus toimitettava. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa laskutettavan yhteystiedot. Synttärit laskutetaan etukäteen ja järjestetään vain maksettua laskua vastaan. 

Synttäreille osallistujat eivät ole seuran puolesta vakuutettuja.

Tiedustelut ja varaukset toimisto@raisionjumpparit.fi

Kuvia RaJulasta