Supersankarikoulutus

Supersuosittu!  Supersankarikoulutus 3-6-vuotiaille sankareille!

Syksyllä supersankareille on tarjolla sekä peruskoulutusta, että jatkokoulutusta : ) Tahvion  koululla maanantaisin  / ohjaajana supersankarikouluttaja Kaisa Kirvesmäki

Ma klo 17.00-17.30, Tahvion koulu
3-4v. peruskoulutus, ohjaajana Kaisa Kirvesmäki

Ma klo 17.30-18.15, Tahvion koulu
5-6v. peruskoulutus, ohjaajana Kaisa Kirvesmäki  

Ma  klo 18.15-19 Tahvion koulu
5-6v. jatkokoulutus, ohjaajana Kaisa Kirvesmäki


”Supersankarikoulutuksessa mä harjoittelen kaikkia supersankaritaitoja, ainakin lentämistä ja sen sellasta, seitinheittoja ja sit mä kuperran, eli teen kuperkeikkoja” -Saku 5v.

Supersankaritunnilla jokainen saa pukeutua omaan sankariasuunsa, yhdessä sankaritaitoja hiotaan monipuolisesti ja pidetään lystiä. Tunnilla opetellaan mm. erilaisia hyppyjä ja alastuloja sekä erilaisia tyylejä liikkua - etuperin, takaperin, sivuttain, väärinpäin - ihan miten päin vain. Supersankarikoulutuksessa harjoitellaan myös näkymättömyyskikkoja, kuuntelemisen taitoa, roikkumista, kiipeilyä, piiloutumista, nopeaa ajatuksenjuoksua, hiipimistä ja tarvitseehan supersankarit myös voimaa. Koulutuksen aikana treenataan myös jokaiselle oma supersankaritervehdys.

Supersankarikouluttajana toimii liikuntaneuvoja ja PT Kaisa Kirvesmäki, joka odottaa paikalle iloista ja värikästä porukkaa. Kauden lopulla jokainen supersankarikoulutettu saa oman supersankaridiplomin, tietysti Supersankarikouluttajan puumerkillä.