Breikki 7-9-v. ja 10-12v.

Breikki on New Yorkin kaduilla syntynyt tanssityyli, joka on ottanut ensiaskeleensa 70-luvun alun New Yorkin Bronxissa ja kehittynyt nykymuotoonsa. Tunnilla tutustutaan breikin perusliikkeisiin ja harjoitellaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin erilaisia liikesarjoja tuntitason mukaan.

Tunnilla hyödynnetään ja kehitetään vahvasti tanssijoiden rytmiikkaa, kehon voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa sekä omaa luovuutta. 

Supercoolina ohjaajana toimii Samppa Stenros. Breikissä Samppaa viehättää lajin monipuolisuus ja mahdollisuus oman luovuuden käyttöön, sekä lajin temput yhdistettynä tanssiin - unohtamatta hip hop kulttuuria!

”Opettajana haluan tukea jokaista löytämään oman tavan tehdä breikkiä ja rohkeutta persoonalliseen itseilmaisuun niin breikissä kuin muussa elämässä. Kannustan harjoittelemaan ja löytämään uusia temppuja myös omalla ajalla. Kaikki itseopitut temput ja taidot voi tuoda reeneissä näytille muiden ihmeteltäväksi. Yksi breikin perusjutuistahan on "battle"rinki, jonka keskellä pääsee halutessaan näyttämään mitä osaa. Kaikki oppivat myös toisilta! Tuu kokeilemaan breikkiä! Mistä sen tietää… Tää voi olla just sun juttu!" -Samppa


Breikkiä on tarjolla 7-9 -vuotiaille, 10-12-vuotiaille. Breikki sopii kaikille!
Heitä siis päälle rennot liikuntavaatteet ja sisätossut ja tuu breikkaamaan, ou jee!