Vauvajumppa

Iloista ja tehokasta liikuntaa yhdessä vauvan kanssa!

Vauvajumppa on suunniteltu alle vuoden ikäisille vauvoille. Tunnille voi osallistua, kun vauva on n. 3 kk ikäinen ja osaa kannatella päätään. Tunti on rakennettu vauvan kehitys huomioiden ja  sisältää loruja, lauluja, aikuisen jumppaa ja vauvan jumppaa välillä yhdessä ja välillä erikseen sekä loppurentoutumisen vauvaa hieromalla.

Jumppa on aikuisen ja lapsen hauskaa yhdessäoloa, samalla se on reipas liikuntatuokio. Jumppa auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, toki liikkeet sopivat hyvin myös isille, kummille tai mummille. Tavoitteena jumpassa on tutustuttaa vauva kehoonsa ja tukea hänen kehitystään, mutta ennen kaikkea tarjota mukavaa yhdessäoloa ja uusia ihmeellisiä elämyksiä. Aikuisen kunto kohoaa ja vauvan käsittelyvarmuus kasvaa. Aikuisen liikkuessa vauva saa sylissä kokemuksen liikkeestä, rytmistä ja musiikista. Vauvajumppa toimii vertaistukena ja on paikka samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten tapaamiseen sekä kokemusten ja neuvojen vaihtamiseen.

Mukaan jumppaan tarvitset pyykeen/viltin lapsen alle, sillä jumppaamme suurimman osan lattiatasossa. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet, luistamattomat kengät sekä tarvittaessa juomapullo.

Vauvajumppa kestää 45min.

Koetaan yhdessä liikunnan riemu!