Heidi Varjo

Sähköposti: heidi.k.varjo(at)gmail.com 

Olen 27-vuotias valmis luokanopettaja ja erityisopettaja, jonka elämään on aina kuulunut suurena osana urheilunriemu ja joukkuevoimistelu. Harrastuksiini kuuluu vapaa-ajalla kaikenlaisen kuntoilun ja valmentamisen lisäksi haavipallo (lacrosse), joka tasapainottaa mukavasti naisellista ja eleganttia voimistelua.

Voimistelu-urani alkoi jo 3-vuotiaana Raision Jumppareitten satujumpan parissa. Kun ikää tuli lisää jatkoin harrastusta joukkuevoimistelun parissa. Seurassa pysyin monta vuotta, kunnes joukkueemme jäsenet lähtivät hakemaan uusia haasteita voimistelun ulkopuolelta. Itse halusin jatkaa harrastuksen parissa ja kävin tutustumassa Lahjan Tyttöihin ja voimistelin Sandria nimisessä joukkueessa 2-vuotta. Joukkuetovereideni lähdettyä opiskelemaan, jatkoin lajin parissa valmentajana Lahjan Tytöissä. Kävin valmennuksen aloittamiseen vaadittavan starttikurssin ja valmensin 10-12 -vuotiaita Belissia nimistä joukkuetta 2,5 vuotta, kunnes päätin vielä jatkaa omaa voimistelu-uraani tilaisuuden tullessa. Siirryin Naantalin voimistelijoihin ja voimistelin Lillareissa 3-vuotta. 

Parhaat saavutukseni joukkuevoimistelijana olen saavuttanut Lillarit joukkueessa kilpaillessamme kilpasarjan yhtenä edustavana joukkueena. Syksyllä 2010 voitimme pronssia kilpasarjan mestaruuskisoissa keilaohjelmallamme ja keväällä 2011 voitimme kultaa TUL-mestaruuskisoissa ja avoimessa sarjassa tulimme kolmanneksi. Kilpasarjan mestaruuskisoissa toukokuussa selviydyimme onnistuneesti neljänsiksi.

Fidea -joukkueen valmentajana toimin 6 -vuotta ja tyttöjen kehitystä ja iloa on ollut mahtava seurata. Meillä oli hyvä tekemisen meininki treeneissä ja yhteishenki vailla vertaa. Nyt olen siirtänyt valmentajavastuuta eteenpäin.

Tällä hetkellä keskityn seurassa johtokunnassa toimimiseen ja seuran kehittämiseen laatuseuravastaavana. Johtokunnan toiminnassa mukana oleminen on ollut uutta, mielenkiintoista ja antoisaa. Parasta on ollut yhteistyö upeiden uusien tuttavuuksien kanssa.

 

Heidi Varjo, helmikuussa 2018