Ilona Suominen

Olen 19-vuotias valmentaja, voimistelija ja lääketieteen opiskelija. Valmentajana olen tasapuolinen, kannustava sekä positiivinen ja voimistelijana aina tekemässä täysillä. 

Aloitin Raision Jumppareissa joukkuevoimistelun perustunneilla 7-vuotiaana ja siitä asti olen itse harrastanut joukkuevoimistelua seurassamme. Tällä hetkellä pääsen vielä jumppaamaan ja nauttimaan voimsitelun tuomasta ilosta Mineidassa. Apuvalmentamaan aloitin myöskin jv-perustunneilla vuonna 2016. Syksyllä 2019 tuli mahdollisuus aloittaa uuden joukkueen, Pisaran, valmentajana. Ensimmäisen vuoden harjoittelin apuvalkkuna, kunnes vuoden kuluttua hypättiin suuriin saappaisiin Pisaran vastuuvalkuiksi, ja sillä tiellä yhä saamme olla. Koen tärkeäksi itseni kehittämisen valmentajana ja olenkin suorittanut Voimisteluliiton 1. koulutustason. Olen oppinut paljon muulta valmennustiimiltä sekä voimistelijoilta, ja arvostan tätä suuresti. 

Valmentamisessa parasta on nähdä lasten innostus lajia kohtaan ja voimistelukipinän syttyminen. Valmentajalle paras mahdollinen palkinto on onnellinen voimistelija, joka on ahkeran harjoittelun tuloksena onnistunut. 

Ilona Suominen, kesäkuussa 2022