Krista Pennanen

Sähköposti: krista.pennanen@hotmail.com

Puhelin: 044 5140070

 

Olen Krista, liikuntaneuvoja Raisiosta. Kiinnostus voimistelusta minulla alkoi kun aloitimme ystäväni kanssa Raision Jumppareissa telinevoimistelun. Se ei ehkä ollut se minun juttuni, minua kiinnosti upeat kimaltavat puvut ja taiturointi erilaisilla välineillä. Joten pian siirryinkin siskoni johdatuksella rytmisen voimistelun kilparyhmään. Sieltä tieni jatkui joukkuevoimistelun pariin Rosalie-joukkueeseen. Muutaman vuoden tauon jälkeen olen taas joukkuevoimistelun parissa.

Vaikka omassa voimistelussani on ollutkin taukoa, olen vuodesta 2009 lähtien toiminut Raision Jumppareissa ohjaajana ja valmentajana erilaisissa tehtävissä. RaJussa olen ohjannut telinevoimistelua, Freegymiä, balettia, Step-aerobicciä, kesäleirejä sekä olen aktiivisesti ollut mukana järjestämässä seuran näytöksiä ja ollut mukana monessa tapahtumassa. Tällä hetkellä vastuualueeseeni kuuluu 5. kautta rytminen voimistelu. Ohjaan kaikkia rytmisen voimistelun harrasteryhmiä sekä taitoryhmää. Lisäksi valmennan kahta valmennusryhmää Gloriaa ja Dionaa.

Lasten ja nuorten tuntien ohjaajana olen iloinen, helposti lähestyttävä ja esimerkillinen kasvattaja. Perustana pidän tunneilla positiivisen kokemuksen liikunnasta sekä kehittymisen omalla tasollaan. Ohjatessani pidän erityisen tärkeänä onnistumisen hetket. Kukapa ei pitäisi siitä tunteesta, kun olet ahertanut jonkin asian eteen ja yhtäkkiä se alkaakin sujua. 

 

 

Krista Pennanen, elokuussa 2017