Nina Litja

Telinevoimistelun lajivastaava

 

OHJAAJA/VALMENTAJAKOULUTUS:

* Liikuntaneuvoja, Kisakallion Urheiluopisto

* Personal trainer, Kisakallion Urheiluopisto

* Uimaopettaja, Kisakallion Urheiluopisto

 

* Taitavaksi ohjaajaksi, Kisakallio

* Jumppakoulu osat 1-3, Suomen Voimisteluliitto

* Valmentajakoulutuksen I-taso, Suomen Voimisteluliitto

* Valmennuksen suunnittelun ja seurannan peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Fyysisen valmennuksen peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Lajitaidon peruskoulutus NTV, Suomen Voimisteluliitto

 

* Ryhmäliikunnan ohjaajan syventävä jatkokoulutus, Suomen Voimisteluliitto

 

* Arvi –koulutus, Suomen Voimisteluliitto

* NTV tuomarikoulutus 1, Suomen Voimisteluliitto

 

* Lasten ohjaajien ideapäivä, Suomen Voimisteluliitto

* Villikot vauhdissa 

 

OHJAAJA/VALMENTAJAKOKEMUS:

 * 11 vuotta

 

URA RAJUSSA:

 "Ohjaajana olen toiminut Jumppareissa jo vuodesta 2007 alkaen. Enimmäkseen olen ohjannut telinevoimistelun puolella kaiken ikäisiä ihan pienistä lapsista aikuisiin, minkä lisäksi olen myös valmentanut telinevoimistelun kilparyhmää. Liikuntaneuvojaksi valmistumisen myötä olen laajentanut osaamistani myös aikuisten kuntoliikunnan puolelle. Tällä hetkellä ohjaan RaJussa monia erilaisia tunteja: temppujumppaa, telinevoimistelua harraste- ja valmennuspuolella, Freegymiä ja aikuisten kuntoliikuntaa."

 

Sähköposti: nina.litja (ät) gmail.comPuhelin: 040 5153282

Olen vuonna 1990 syntynyt liikuntaneuvoja Turusta. Aloitin telinevoimistelun harrastamisen Naantalissa jo pienenä tyttönä, siirryin Raision Jumppareihin saman lajin pariin vuonna 2005. Telinevoimistelun aktiivisen harrastamisen lopetin vuoden 2009 lopulla, mutta sen jälkeenkin on vielä löytynyt aikaa oppia uutta ja pitää taitoja yllä. Valmistuin liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistosta keväällä 2017, minkä lisäksi suoritin samalla Personal Trainerin ja uimaopettajan tutkinnon. Aiemmin olin jo kouluttautunut naisten telinevoimistelun I-tason lajivalmentajaksi vuonna 2015.

 

Ohjaajana olen toiminut Jumppareissa jo vuodesta 2007 alkaen. Enimmäkseen olen ohjannut telinevoimistelun puolella kaiken ikäisiä ihan pienistä lapsista aikuisiin, minkä lisäksi olen myös valmentanut telinevoimistelun kilparyhmää. Liikuntaneuvojaksi valmistumisen myötä olen laajentanut osaamistani myös aikuisten kuntoliikunnan puolelle. Tällä hetkellä ohjaan RaJussa monia erilaisia tunteja: temppujumppaa, telinevoimistelua harraste- ja valmennuspuolella, Freegymiä ja aikuisten kuntoliikuntaa.

 

Parasta ohjaamisessa on se, että näkee niin lasten kuin aikuistenkin tykkäävän siitä mitä tekevät. Minulle pääasia ohjatessa onkin välittää liikunnan riemua ja näin jättää osallistujille positiivinen mieli tunneista. Ryhmäliikunnassa on hienoa seurata, miten jumppaajat pääsevät ylittämään itsensä ja tsemppaavat loppuun asti. Telinevoimistelua ja muita lasten tunteja ohjatessa parasta on ehdottomasti lasten onnistumisen elämykset, kun vihdoinkin uusi temppu onnistuu harjoittelun jälkeen.  

Nina Litja, syyskuussa 2017