Lisätietoja

Tässä lisätietoja ilmoittautumisesta niitä janoaville.

Yleistä

Ilmoittautuminen koskee kaikkia, nykyisiä ja uusia jäseniä. Ilmoittautumisella pystyt varaamaan oman paikkasi tunnilta, ja näin varmistamaan pääsysi mukaan toivomallesi tunnille. 

Jotta tunnit eivät täyttyisi varauksista, ethän varaa paikkaa tunneilta turhaan vaan annat vapaan paikan muiden käyttöön. Peruutukset tulee tehdä seuramme yhteyshenkilön kautta. Peruutus tulee tehdä siitäkin syystä, että tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun. Raision Jumpparit siirtää kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston hoidettaviksi.

Voit osallistua vaikka kaikille kausimaksusi oikeuttamille tunneille. Tunnit täyttyvät nopeasti kauden alussa, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Rekisteröidy ensin, ilmoittaudu sitten

Ilmoittautuaksesi tunneille sinun tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi Jäsentieto-palveluumme. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, siirry Jäsentietoon rekisteröimään itsesi käyttäjäksi.

Käyttäjäksi rekisteröityminen ei vielä tee sinusta Raision Jumppareiden jäsentä. Vasta maksamalla kausimaksun sinut tai lapsesi liitetään Raision Jumppareiden jäseneksi.

Rekisteröitymisen jälkeen, tai jos olet jo rekisteröitynyt Jäsentiedon käyttäjä, kirjaudu sisään ja voit ilmoittautua alkavalle kaudelle ja haluamallesi tunnille.

Lapsen ilmoittaminen

Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, joten alaikäinen tarvitsee huoltajansa suostumuksen (käytännössä nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tai huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi lapset alakäyttäjiksi.

Vanhempana pystyt ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri tunneille omalla sisäänkirjautumisellasi OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivulla on pudotusvalikko ja sen vieressä henkilö, jota painamalla avautuu rekisteröitymissivu, johon täytät lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitset ilmoitettavan lapsen nimen ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Peruuttaminen

Jos olet maksanut kausimaksun ja ilmoittautunut ja varannut paikkasi tunnille, mutta haluat vapauttaa varauksesi muille, tulee sinun tehdä peruutus. Peruutus tulee tehdä siitäkin syystä, että tiedämme poistaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun.

Jos olet jo ilmoittautunut mukaan kaudelle, mutta haluatkin peruuttaa ilmoittautumisesi, tulee siitä ilmoittaa aina kirjallisesti seuran sähköpostiin.

Raision Jumpparit ry:n yleisistä pelisäännöistä lainaten: "Lopullinen maksu perustunneista määräytyy peruutustapauksissa kauden alusta tai myöhemmin mukaan tulleiden kohdalla ilmoittautumispäivämäärästä lukien kuluneiden viikkojen mukaan siten, että alle 16-vuotiailta laskutetaan 6e / vk, yli 16-vuotiailta 8e / vk, perheliikunnasta 10e / vk. Lasku korjataan tai mahdollinen hyvitys suoritetaan peruutusilmoituksen jälkeen, peruutuspäivämäärästä lukien. Tästä summasta vähennetään yhden tutustumiskerran hinta 6e / 8e / 10e. Jos ilmoittautumista ei peruta, jää lasku maksamattomana jäsenrekisteriin."

Jos tunteja maksetaan viikkokertojen mukaan, maksettavana on myös kauden jäsenmaksu 20e.

Raision Jumpparit antaa maksamattomat laskut Suomen perintätoimiston selvitettäviksi.