Kurssit

SYKSY 2021

Tiistaina 31.8. alkavat taas supersuositut Parkour-kurssit!

Parkour 79-vuotiaat

Tiistaisin klo 18–19 Vaisaaren koulun ulkotreenipuistossa

Parkour 1013-vuotiaat

Tiistaisin klo 17–18 Vaisaaren koulun ulkotreenipuistossa

Kurssit järjestetään aikavälillä 31.8.–17.10.201.

Kurssin hinta on 40 euroa RaJun jäsenille (eli osallistuja on jo ilmoittautunut mukaan muuhun toimintaan ja maksanut siinä yhteydessä jäsenmaksun) ja 60 euroa vain kurssille osallistuville. Molempien kurssien toimintaa ohjaa pidetyt Turun Parkour Akatemian ohjaajat.

Parkour kehittää yleiskuntoa, lihaskestävyyttä ja sitkeyttä sekä vahvistaa luustoa. Monipuolisen akrobaattisuutensa vuoksi laji kehittää erityisesti myös koordinaatiokykyä ja muuta kehonhallintaa. Lajin harrastaja alkaa helposti katsoa vanhoja tuttujakin ympäristöjä uusin silmin ;) Tunneille ovat tervetulleita vanhat sekä uudet harrastajat!

Ilmoittautuminen on nyt auki, joten toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti. Löydät Parkour-kurssit ilmoittautumisjärjestelmästämme, "2021 SYKSY / Kurssit" takaa. Kurssi toteutuu, mikäli  ilmoittautuneita on vähintään 5 hlö/ryhmä.

Temppuillen kohti syksyä, hiki pintaan ja keuhkoihin raikasta ilmaa!

Kurssitoiveita?

Raision Jumpparit järjestää erilaisia liikunnallisia kursseja tai kurssimuotoisena toteutettavia likkuntaharrastuksia lapsille, nuorille ja aikuisille.

Otamme ilomielin vastaan ideoita ja toiveita erilaisista liikuntaan- ja hyvinvointiin liittyvistä kursseista. Myös vinkkejä kurssiohjaajista kirjaamme talteen mielellämme. 

Kurssit toteutuvat lähtökohtaisesti kun mukaan ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä.