Kesä 2023


AIKUISET

Aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kesän ryhmäliikuntatunnit alkavat ma 22.5.2022. Tarjolla on Zumbaa,  kahvakuulaa, kehonhuoltoa, porrastreeniä ja toiminnallista harjoittelua aina syyskauden alkuun saakka yhteensä 14 viikon ajan (huomioithan poikkeukset aikataulussa juhannusviikolla ja heinäkuussa). Ota tunneille oma matto ja vesipullo sekä kahvakuulatunnille oma kuula mukaan.

Ulkotunnit jumpataan raikkaassa ulkoilmassa säällä kuin säällä. Jos kuitenkin myrsky iskee tai ohjaaja sairastuu, ilmoitamme mahdolliset peruutukset sähköpostitse kaikille kesäkaudelle ilmoittautuneille sekä somekanavillamme. Kesäjumppiin ei tehdä erillisiä paikavarauksia Vellon kautta.

Erillistä jumppakorttia et tarvitse tällä kertaa millekään tunnille, vaan ohjaajat tarkistavat jäsenrekisteristä kesäkaudelle ilmoittautuneet. Omat treenivarusteet mukaan!

Koko kesän hinta on vain 55 eur, alle 4 euroa per viikko. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 13 vuotta täyttäneet. Osallistuminen ei edellytä RaJun jäsenyyttä. 

Tee kesän paras päätös ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumaan pääset 2.5. alkaen.

Kesätreenipaikat:
Keskuspuisto, Kerttulan urheilukeskukseen ja Hulvelan palvelutalon välissä, Kerttulantien varrella.
Kerttulan urheilukeskus, kuntoportaat, Kisakatu 4. Jäähallin takana. 


AIKATAULU:LAPSET

Telinevoimistelua keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Onko tavoitteena oppia puolivoltti, perhonen tai vaikka käsilläkävely?  

Kesän villeimmällä tunnilla opetellaan erilaisia temppuja keskittyen permannolla ja trampalla tehtäviin temppuihin, mutta tunneilla pääsee testailemaan myös telinevoimistelun telineitä. Tunnilla huomioidaan osallistujien toiveet.

Tule opettelemaan uusia temppuja, ketterästi kesällä!

24.5.-21.6. ja 2.8.-23.8. , yhteensä 9 treenikertaa.
ohjaajana Nina Litja. 
Paikkana Kerttulan liikuntahallin voimistelusali.

Koko kesän hinta on 45 eur. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 8-12-vuotiaat lapset, osallistuminen ei edellytä RaJun jäsenyyttä! Ilmoittautuminen alkaa 2.5. klo 11!