Ryhmäliikuntatuntien paikkavaraus

Varaamalla paikkasi etukäteen, varmistat pääsysi ryhmäliikuntatunneille. Erityisesti pienemmissä saleissa, kuten Tasalan ja Kerttulan voimistelusalissa pidettäville tunneille varaus saattaa olla tarpeen.

Tunneille voi kuitenkin saapua myös ilman varausta, jolloin pääset mukaan jos paikkoja on vapaana. Paikan etukäteen varanneet ovat kuitenkin etusijalla.

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu osoitteessa www.vello.fi/raisionjumpparit.

Valitse kalenterista tunti, jolle aiot osallistua ja täytä tietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero). Jatkossa järjestelmä esitäyttää tietosi, jos haluat, niin sinun ei tarvitse joka kerta näpytellä kaikkia tietoja. Ilmoittautumisen voi tehdä vielä viisi minuuttia ennen tunnin alkua, tämän jälkeen ilmoittautuminen kyseiselle tunnille sulkeutuu.

Avaamme tunnit aina kuukaudeksi kerrallaan. Tunnit avataan Velloon noin viikkoa ennen kuun vaihtumista.

Ilmoittautumisesta huolimatta tunnille saavuttaessa tulee ohjaajalle esittää jäsenkortti tai 10 kerran kortti. 

Jos tunteja varaa toistuvasti saapumatta paikalle, Raision Jumpparit voi määräajaksi evätä kyseiseltä henkilöltä oikeuden varata paikkaa tunneilta.

Voit poistaa tekemäsi ilmoittautumisen, jos et ennakkosuunnitelmistasi poiketen kyseiselle tunnille osallistu: pääset perumaan osallistumisen sähköpostiisi tulleen vahvistusviestin kautta. Viestin alareunassa lukee "Tarvittaessa voit palata varaukseesi alla olevan linkin kautta" jonka kautta pääset klikkaamaan "Palaa varaukseeni" -  "Peruuta varaus".

Jos et muista, oletko ilmoittautunut tietylle tunnille, voit tarkistaa asian helpoiten sähköpostistasi, jonne saat ilmoittautuessasi varausvahvistuksen. 

Varaa paikkasi tästä