Joukkuevoimistelun Usva-ikäkauden (2016-2015) kokeilutreenit Vaisaaressa 2.10.

23.9.2022

Joukkuevoimistelun Usva-ikäkauteen (2016-2015-syntyneet) otetaan mukaan uusia voimistelijoita! Tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta harrastusta sunnuntaina 2.10. klo 14-15.30 Vaisaaren koululle Usvan treeneihin.

Usva harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Harjoitusohjelmaan kuuluu lajitreenien (sunnuntaisin klo 14-15.30 Vaisaaressa) ohella baletti ja liikkuvuus-ketteryystreenit (perjantaisin klo 16-17.30 Tahviossa). Baletinopettajana toimii kokenut Tuire Saira, liikkuvuus-ketteryystreenien valmentajina Rauha Lehtonen ja Laura Vuorio / Kiia Karppinen.

Raision Jumppareissa joukkuevoimisteluvalmennusta toteutetaan tavoitteellisesti mutta lapsilähtöisesti. Valmennuksen varhaisvaiheessa keskitytään erityisesti liikkuvuuden lisäämiseen, ketteryyteen ja hyvään suorituspuhtauteen. Harjoitusohjelmat suunnitellaan lasten fyysiset herkkyyskaudet huomioiden, ja valmennuksessa huomioidaan alusta alkaen lasten osallisuus. Treenien tärkein tavoite on sytyttää lapsissa innostusta voimistelua ja uuden opettelua kohtaan. Treeneissä harjoitellaan keskittyneesti, mutta liikunnan ja uuden oppimisen ilo on silti aina tärkeintä! 

Tervetuloa kokeilemaan!