RaJula on seuran uusi kotipesä

9.12.2020

Muutama viikko sitten Tasalanaukion ylitse lensi tähti, joka toteutti yhden seuramme suurista unelmista. Avaamme tammikuussa uuden RaJulan eli Raision Jumpparien oman salin. Rohkeasti tartumme tähän suureen haasteeseen ja mahtavaan tilaisuuteen, joka kuin taivaalta tupsahti syliimme.

Kulunut vuosi ja koronapandemian mukanaan tuomat odottamattomat muutokset ovat olleet koko erikoisuudessaan hämmentävä kokemus meille kaikille. Olemme kaikesta huolimatta pitäneet mielen avoimena ja toimineet muuttuvissa tilanteissa yhdessä parhaamme mukaan, ohjeistuksia noudattaen, jäsenistöämme tsempaten ja kannustaen. Samalla olemme haaveilleet tähdenlennoista, jotka toteuttavat toiveita.

Iloa ja intoa täynnä saamme nyt ilmoittaa, että toimintamme laajenee ja monipuolistuu entisestään. Olemme solmineet vuokrasopimuksen liikuntatilasta aivan Raision keskustassa, Tasalanaukiolla. RaJula sijaitsee toimistomme kanssa samassa rakennuksessa, 3. kerroksessa. Toimintaa tarjotaan edelleen myös kouluilla sekä Kerttulassa. Toimitila mahdollistaa monenlaista uutta ihanaa. Olethan kuulolla!