UUTTA ryhmäliikunnassa kevätkaudella 2024!

2.1.2024

RaJun ryhmälikunnan kevätkausi starttaa maanantaina 8.1. Paikat tunneille on tuttuun tapaan varattavissa Vellon kautta kalenterikuukaudeksi eteenpäin ja ne tulevat varattavaksi edeltävän kuukauden viimeisellä viikolla.

Asiakkaat voivat varata paikan tunnilta viimeistään 20 min ennen tunnin alkua. Paikan voi perua viimeistään 1 tunti ennen tunnin alkua. Koska halukkaita tulijoita on osaan tunneista runsaasti, muistathan varata paikan vain tunneille, joille tiedät varmasti pääseväsi sekä perua paikkasi ajoissa, jos estytkin osallistumasta. 

Jos et ole saanut paikkaa varattua haluamallesi tunnille, huomioithan, että peruutuspaikkoja vapautuu usein vielä saman päivän aikana. Kannattaa siis ilmoittautua jonopaikalle. Jonopaikalta peruutuspaikan saanut saa automaattisen vahvistusviestin Vellosta sähköpostiinsa. Tekstiviesti-ilmoituksiin Vello ei valitettavasti taivu.

Kevätkaudella 2024 otamme käyttöön nimenhuudon, ts. ohjaaja merkitsee jokaisen osallistujan läsnäolevaksi. Jos asiakas toistuvasti varaa paikan ja jättää osallistumatta tunnille ilman asianmukaista varauksen peruutusta, tulee tälle varauseste.


Tulevan kauden alkua silmällä pitäen olemme kirkastaneet peruutuskäytäntöjämme.

Kevätkaudella tulemme ottamaan käyttöön nimenhuudon, ts. ohjaaja merkitsee jokaisen osallistujan läsnäolevaksi. Jos  asiakas toistuvasti varaa paikan ja jättää osallistumatta tunnille ilman asianmukaista varauksen peruutusta, tulee tälle varauseste.

Ohjaajan sairastuessa äkillisesti pyrimme aina löytämään tunnille sijaisen. Joskus emme yrityksistä huolimatta sijaista löydä ja silloin peruutamme ko. tunnin. Näitä sattuu onneksi harvoin, mutta kuitenkin tavallisesti muutaman kerran kauden aikana.

Etsimme sijaista illan tunneille klo 13 saakka, jonka jälkeen tunti perutaan, jos sijaista ei ole saatu. Tuntien peruutuksesta ilmoitamme aina paikkavarauksen tehneille asiakkaille sähköpostitse sekä julkisesti somekanavillamme. 

UUTTA: Halutessasi voit nyt liittyä seuramme ryhmäliikunta-asiakkaiden whatsapp-ryhmään, jossa ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja peruutuksista. Liity mukaan lähettämällä viesti wa numeroon 040 187 2112. WA-ryhmä on erityisen hyödyllinen, jos et lue sähköpostiasi kovin usein iltapäivisin.