Mitä jos kohtaan epäasiallista käytöstä seurassa?

Kaikki häirintä, kiusaaminen tai muu epäasiallinen käytös on seurassamme ehdottomasti kiellettyä. Epäasiallisen käytöksen tapauksiin puututaan Raision Jumppareiden toimintamallin mukaisesti.

Mikäli  havaitset epäasiallista käytöstä, ole yhteydessä seuramme toiminnanjohtajaan, joka on seuramme vastuullisuusasioiden yhteyshenkilö. Toiminnanjohtaja tuo asian hallituksen tietoon ja edistää asian ratkaisua epäasiallisen käytöksen työryhmän kanssa. Mahdolliset rikosoikeudelliset asiat viedään viranomaisten tietoon. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen, reilu, reipas ja riemukas seura jokaiselle. Toivomme, että olet meihin yhteydessä heti, mikäli kohtaat epäasiallista käytöstä seuran toiminnan parissa.

Mikäli haluat jättää ilmoituksen anonyymisti, jätä sähköpostiosoite täyttämättä. Huomioithan, että tällöin asian käsittely tapahtuu yleisellä tasolla. On myös mahdollista, että asiassa ei pystytä etenemään ilman lisätietoja ja/tai asianomaisia, jolloin käsittely keskeytetään.

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin on Väestöliiton palvelu, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä epäasiallista käytöstä ja häirintää urheilussa. Palvelu tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.