Lisätietoa maksutavoista

Verkkopankit ja Paytrail-maksupalvelu

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Liikunta- ja kulttuurisetelit

HUOM! Veroton liikuntaetu on aina henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa muuta kuin palveluita omaan käyttöön. Edulla ei voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten maksuja.

Jos maksat koko kausimaksun liikuntaseteleillä:

  1. Ilmoittaudu tunnille normaalisti Jäsentieto-palvelumme kautta.
  2. Kun saat laskun Jäsentiedon kautta sähköpostiisi -> Tulosta lasku, laita kuitatut liikuntasetelit sekä lasku kirjekuoreen ja toimita kauden alussa osoitteeseen Tasalanaukio 5A, 21200 Raisio.

Jos maksat osan kausimaksusta liikuntaseteleillä:

  1. Ilmoittaudu tunnille normaalisti Jäsentieto-palvelumme kautta.
  2. Kun saat laskun Jäsentiedon kautta sähköpostiisi -> Maksa laskun viitenumerolla liikuntaseteleistä jäljelle jäävä summa. Laita kuitti maksetusta laskusta sekä kuitatut liikuntasetelit kirjekuoreen ja toimita kauden alussa osoitteeseen Tasalanaukio 5, 21200 Raisio. Kirjekuoreen voit vaihtoehtoisesti laittaa laskusta jäljelle jäävän summan myös käteisellä.

ePassi

Kun käytössäsi on ePassi, voit maksaa oman harjoitusmaksusi ePassin verkkomaksulla.

Maksa ostoksesi ensin Epassin verkkopalvelussa kohdassa "Verkkomaksut" ja esitä tai lähetä sen jälkeen kuitti osoitteeseen toimisto@raisionjumpparit.fi

Kun kuitti maksusta on vastaanotettu, lasku kirjataan maksetuksi.


Smartum-maksutavat

  • SmartumPay-mobiilisovellus -> toimita maksamisen jälkeen kuitti toimiston sähköpostiin toimisto@raisionjumpparit.fi
  • Smartum-seteli -> tuo setelit toimistolle


Edenred - maksu

Meillä voi myös maksaa Edenred työsuhde-etujen avulla. Edenred-palveluun pääset tutustumaan tästä

Maksaessasi harjoitusmaksuasi Edenred-edun kautta, kirjaudu Edenred-palveluun osoitteessa: https://www.myedenred.fi . Kirjoita hakukenttään Raision Jumpparit. Hakukone etsii ne palvelut Raision Jumpparien tarjonnasta, joihin edun voi yhdistää.  Käytä työsuhde-etu maksamalla se joko korttimaksulla, MyEdenred-mobiilisovelluksella, Apple Paylla, Google-Paylla tai paperisilla etusetelillä. Toimita kuitti toimistolle, jossa tosite vaihdetaan palveluun.