Uusi voimistelun kesäryhmä harrastajille

3.5.2019

Starttaamme kesäksi 2019 uuden voimistelun harrasteryhmän noin 8-12-vuotiaille. Tunti soveltuu hyvin rytmisen voimistelun, teline- tai  joukkuevoimistelun perustunneilla käyneille. Aiempaa voimistelutaustaa ei osallistumiseen kuitenkaan vaadita. Tunti tukee ja antaa vaihtelua esimerkiksi taitoluistelua tai vaikkapa cheerleadingiä harrastaville. 

Perustunneille keväällä osallistuneet pystyvät tällä tunnilla ylläpitämään liikkuvuutta kesänkin aikana ja jatkamaan harrastustaan syksyllä lyhyemmällä kesätauolla. Ryhmästä on helppo hypätä suoraan mukaan syyskaudellemme.

Tunnit koostuvat mm. liikkuvuudesta, välinetekniikasta, perusvoimistelusta sekä tasapainoista, hypyistä ja pirueteista. Tunnilla käytetään välineenä narua.

Tunteja on kesän aikana yhteensä kahdeksan kertaa seuraavasti: ti 14.5 ja 21.5. klo 17-18.30 Tahvion koululla, 4.-18.6. ja 6.-20.8. tiistaisin klo 16-17.30 Kerttulan liikuntahallilla. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia ilmoittautuu vähintään kahdeksan. Kesäharjoittelun hinta on 30 euroa.

Tunnin vetäjänä toimii rytmisen voimistelun valmentajamme Krista Pennanen.

Ilmoittautuminen on käynnissä jäsenrekisterissämme.