Hanna Rantanen

Kilpa-aerobicin lajivastaava


OHJAAJA/VALMENTAJAKOULUTUS:

* Voimisteluohjaajan starttikoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Lajitaidon peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Valmennuksen suunnittelun ja seurannan koulutus, Suomen Voimisteluliitto

* 2 -tason lajituomarikoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Yhteisöllisyys ja ihmisten johtaminen hyvässä seurassa, LiiKu

* Fyysisen valmennuksen peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto


OHJAAJA/VALMENTAJAKOKEMUS:

* 10 vuotta


URA RAJUSSA:

"Olen itse voimistellut RaJussa nuorempana joukkuevoimistelussa ja myöhemmin kilpa-aerobicissa. Vuonna 2011 aloitin kilpa-aerobicin harrasteohjaajana, pian rinnalle tuli taitoryhmä. 

Valmennusryhmävalmentajana olen toiminut vuodesta 2014, vastuuvalmentajana vuodesta 2016. Vuonna 2017 liityin mukaan johtokuntaan."


Sähköposti: raju.aerobicgymnastics@gmail.com


***

Olen 32-vuotias turkulainen kiinteistönvälittäjä ja itse harrastanut voimistelulajeja kymmenisen vuotta. Mukaan mahtuu joukkuevoimistelua, cheerleadingia sekä kilpa-aerobicia, joista viimeistä harrastin kuusi vuotta kevääseen 2013 saakka. Myös Raision Jumppareissa olen voimistellut yhteensä 7 vuotta.

Vapaa-aikanani viihdyn valmennusten ja seuratyön lisäksi kuntosalilla ja ystävien seurassa - omaa aikaa unohtamatta. Myös matkustelu ja muuhun maailmaan tutustuminen kiinnostavat kovasti: ennen opiskeluaikaani vietin au pair -vuoden Tukholmassa, kesätyöpaikkani ovat sijainneet jossain päin Turun saaristoa, ja olen tehnyt kaksi opiskelijavaihtoa, Espanjaan ja Chileen. Jokainen kokemus on ollut uniikki ja opettanut paljon.

Tällä hetkellä toimin kilpa-aerobicin valmennusryhmän sekä harrasteryhmän vastuuvalmentajana. Vuonna 2017 lähdin myös mukaan seuran johtokuntaan ja kouluttautumaan lajin tuomariksi, mikä on vain lisännyt innostusta valmentamista, lajia ja seuratyötä kohtaan.

Ohjaajaksi/valmentajaksi minua innosti ryhtymään liikunnan ilo: koska liikunta, voimistelu ja erityisesti kilpa-aerobic ovat itselleni sydäntä lähellä, haluan kannustaa muitakin treenaamaan. On hienoa saada auttaa voimistelijoita eteenpäin harrastamaan, kehittymään, oppimaan uutta ja nauttimaan liikunnasta. Itse saan myös heiltä paljon iloa ja energiaa valmentamiseen.


Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa treenisaleilla!


Hanna Rantanen, heinäkuussa 2018 (päivitetty tammikuussa 2022)