Hanna Rantanen

Kilpa-aerobicin lajivastaava


OHJAAJA/VALMENTAJAKOULUTUS:

* Voimisteluohjaajan starttikoulutus, Suomen Voimisteluliitto
* Lajitaidon peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto
* Valmennuksen suunnittelun ja seurannan koulutus, Suomen Voimisteluliitto
* 2 -tason lajituomarikoulutus, Suomen Voimisteluliitto
* Yhteisöllisyys ja ihmisten johtaminen hyvässä seurassa, LiiKu
* Fyysisen valmennuksen peruskoulutus, Suomen Voimisteluliitto

 

OHJAAJA/VALMENTAJAKOKEMUS:

* 12 vuotta

 

URA RAJUSSA:

"Olen itse voimistellut seurassa useita vuosia joukkuevoimistelijana ja kilpa-aerobiccarina. Vuonna 2011 aloitin kilpa-aerobicin harrasteohjaajana, ja siitä ohjaajapolkuni alkoi. Lajin vastuuvalmentajana olen toiminut vuodesta 2016. Vuonna 2017 liityin mukaan hallitukseen ja kouluttauduin lajin tuomariksi."

Sähköposti: raju.aerobicgymnastics@gmail.com

***

Olen turkulainen kiinteistönvälittäjä ja itse harrastanut voimistelulajeja kymmenisen vuotta. Mukaan mahtuu joukkuevoimistelua, cheerleadingia sekä kilpa-aerobicia. Urheiluseuratoiminta ja liikunta ovat ehdottomasti sydäntäni lähellä.

Vapaa-aikani vietän mieluusti itse liikkuen ja ystävien seurassa, omaa aikaa unohtamatta. Myös matkustelu ja muuhun maailmaan tutustuminen kiinnostavat kovasti: ennen opiskeluaikaani vietin au pair -vuoden Tukholmassa, kesätyöpaikkani ovat sijainneet eri puolilla Turun saaristoa, ja olen tehnyt kaksi opiskelijavaihtoa, Espanjaan ja Chileen. Jokainen kokemus on ollut uniikki ja opettanut paljon.

Toimin kilpa-aerobicin valmennusryhmän vastuuvalmentajana ja lajivastaavana. Valmentajaksi minua innosti aikanaan ryhtymään liikunnan ilo: koska liikunta, voimistelu ja erityisesti kilpa-aerobic ovat itselleni tärkeitä, haluan kannustaa muitakin treenaamaan. On hienoa saada auttaa voimistelijoita eteenpäin harrastamaan, kehittymään, oppimaan uutta ja nauttimaan liikunnasta. Itse saan myös heiltä paljon iloa ja energiaa.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa treenisaleilla!


Hanna Rantanen, syykuussa 2023