Katariina Kiviluoto

Olen nelikymppinen toimelias ja iloinen ”parhaassa iässä” oleva nainen. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä lapset Ellinoora, Matias ja Eelis. Päivisin työskentelen henkilöstövuokrausfirmassa rekrytointikonsulttina.

Voimistelu-urani olen tehnyt Lahjan Tytöissä, jota seuraa edustin vuoteen 2005 asti. Neljävuotiaana aloitin perustunnit, joita veti itse Lahja-täti. Puolen vuoden kuluttua Lahja-täti sanoi äidilleni että ”Katariinasta tulee voimistelija ja hyvä sellainen”. Nämä sanat mielessäni osallistuin ensimmäisiin voimistelukilpailuihini viisivuotiaana ja viimeisiin 20-vuotiaana. Menestystä ja mitaleja karttui noina vuosina, jotenka kai Lahja-täti tiesi mistä puhui.

Koko ala-asteiän harrastin sekä joukkue- että telinevoimistelua, lopetettuani telinevoimistelun 13-vuotiaana olympiavalmennusrinkiläisenä siirryin kokonaan joukkuevoimistelun puolelle. 15-vuotiaasta asti toimin perustunti sekä apu-valmentajana ja kilpailemisen lopetin parikymppisenä.  Oman ensimmäisen joukkueen sain tuolloin ja heitä valmensin vuoteen 2005 asti. Valmensin samoja tyttöjä noin kymmenen vuotta, osallistuimme moniin Showtanssi kisoihin ja jopa SM-kisoihin. Viimeisen esiintymisensä ryhmänä tytöt tekivät häissäni (yllätyksenä) 2006 omatekemällään tanssilla - ja sitä en unohda koskaan!

Joukkuevoimistelu-uran jälkeen kouluttauduin aerobic- ja kuntoliikuntatuntien ohjaajaksi. Tutustuin myös teatterimaailmaan 1996-1997, jolloin olin tanssijana Åbo Svenska Teatterissa Can Canissa. Kokemus oli tuokin, mutta teatterimaailma ei ollut minua varten. Niin kuin huomaatte voimistelu ja tanssi ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja tulevat olemaan!

Kuntoa pidän yllä käymällä RaJun juoksutreeneissä ja kahvakuulassa. Perheemme yhteinen ja rakas harrastus on veneily, kesäisin maileja kertyy mittariin paljon ja Turun saaristosta nautitaan sekä perheen että ystävien kera.

Raision Jumppareiden johtokuntaan liityin syksyllä 2010 Tuulin pyynnöstä. On ollut todella antoisaa olla kehittämässä ja ideoimassa RaJun toimintaa ja uutta ilmettä, kiitos että olen saanut olla mukana!

 

 

Katariina Kiviluoto, syyskuussa 2015