Meiju Vuorela

Tanssin lajivastaava

 

OHJAAJA/VALMENTAJAKOULUTUS:

 * Jumppakoulu ohjaajakoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Jumppakoulu täydennyskoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Tanssillisen voimistelu tuomarikoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* Tanssitaito –ohjaajakoulutus, Suomen Voimisteluliitto

* DANCE –ideapäivä; Suomen Voimisteluliitto

* Tanssillisen voimistelun tuomarikoulutus (uusi), Suomen Voimisteluliitto

* Tuomarikoulutus FDO

* Voimisteluseuran johtamisen perusteet, Raision Jumpparit, Suomen Voimisteluliitto

* Kilpaseuraseminaari valmentajille, valmennusvastaaville ja seurajohdolle, Suomen Voimisteluliitto

* Nuoren urheilijan ravitsemus, Liiku

* Soveltavan liikunnan koulutus, Liiku

* Fyysinen harjoittelu: voima, nopeus, kestävyys ja liikkuvuus – koulutus, Liiku

 

OHJAAJA/VALMENTAJAKOKEMUS:

* 15 vuotta

 

URA RAJUSSA:

"Vuonna 2007 aloitin tanssin ohjaamisen Raision Jumppareissa, ensin harrasteryhmien parissa, joista vuotta myöhemmin kokosin nykyisen kilpailevan showtanssijoukkueen Melanien, jonka jälkeen mukaan kuvioihin on tullut myös tanssijoukkueet Amelie ja Felizia. Ohjaan seurassamme kaikkia tanssin valmennusryhmiä, sekä showtanssin harrasteryhmiä ja toimin seuramme tanssin lajivastaavana. "

Sähköposti: meiju.vuorela (ät) gmail.com 

Olen seuran luova ja idearikas tanssivalmentaja sekä johtokunnan jäsen. Hääräilen myös paljon seuran kevät- ja talvinäytösten parissa, joskus joku on seuran tateelliseksi johtajaksikin tituleerannut.

 

Oma tanssiurani alkoi 7-vuotiaana show- ja discotanssin parissa. Tiesin heti ensimmäisen tunnin jälkeen tanssin olevan mun juttuni, ja tässä sitä ollaan edelleen saman lajin parissa! Omat päälajini ovat show- ja jazztanssi, mutta myös streetlajit ovat tulleet tutuksi viimeisinä aktiivisina kisavuosinani. Viimeisen kerran olen kisalattialla pyörähtänyt vuonna 2009, jonka jälkeen valmennus- ja ohjaustyö ovat täyttäneet iltani. Rakkaasta harrastuksesta on vuosien varrella tullut minulle työ, jota toivon tekeväni vielä pitkään.

 

Tanssin ohjaamisen aloitin 15-vuotiaana käytyäni Jumppakoulu -koulutuksen. Sittemmin olen käynyt lisää Voimisteluliiton ja Liikun eri koulutuksia ja workshoppeja, ja yrittänyt monipuolistaa lajivarastoani ja tieto-taitoani tätä kautta mm. tanssillisen voimistelun puolelle. Vuonna 2007 aloitin tanssin ohjaamisen Raision Jumppareissa ensin harrasteryhmien parissa. Vuotta myöhemmin perustin ensimmäisen kilpailevan tanssijoukkueen. Nykyään ohjaan seurassamme kaikkia tanssin valmennusryhmiä sekä showtanssin harrasteryhmiä. Ja löytyypä aikuisliikunnan puoleltakin oma tanssiporukkansa. ;) Lisäksi toimin seuramme tanssin lajivastaavana johtokunnassa. 

 

Lisäksi työskentelen Tanssikoulu Tanssituvalla tanssin ohjaajana ja SM-junioreiden ja lasten koreografina.

 

Parasta työssäni on ehdottomasti oppilaani, joiden kanssa saan toimia lähes päivittäin ja tutustuttaa heidät omasta mielestäni maailman kauniimman ja monipuolisimman lajin saloihin. Korvaamattomia ovat ne isot kuin pienetkin onnistumisen hetket, jotka näkyvät oppilaiden kasvoilla kun harjoittelu tuottaa tulosta.

 

 

Meiju Vuorela, heinäkuussa 2018